‘Ωρα για τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς βρίσκεται προ των πυλών για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή 8/9 στις 16.30 θα υποδεχτεί τη Θύελλα Πατρών για τη Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι κυανέρυθροι θέλουν για πολλούς λόγους τη νίκη-πρόκριση. Αφενός μεν για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα δώσει το παρόν στο δημοτικό στάδιο, αφετέρου δε για να συνεχίσουν στο θεσμό και πιθανότατα να υποδεχτούν μία ομάδα SL2 τον Παναργειακό, σε ένα εμπορικό παιχνίδι.

Ο Μάικ Σνούι, που αναμένεται από μέρα σε μέρα στα Τρίκαλα, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα σοβαρά συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και το αν το ρόστερ είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις ή όχι.

Στα φιλικά προετοιμασίας οι κυανέρυθροι σε γενικές γραμμές έδειξαν ένα καλό πρόσωπο, αλλά πλέον στα επίσημα θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα, που θα καταδείξουν και το επίπεδο της ομάδας, δύο μόλις εβδομάδες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οπότε, αυτό που κατά κύριο λόγο θα ψάξει ο ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή θα είναι η πρόκριση και κατά δεύτερον μία μεστή εμφάνιση, απέναντι σε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, κάτι που θα βοηθήσει, προκειμένου να υλοποιηθεί και ο στόχος.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα