Ολοκλήρωσαν προετοιμασία ενόψει Αναγέννησης τα Μετέωρα(PICS)

Τα Μετέωρα έκαναν σήμερα την τελευταία τους εβδομαδιαία προπόνηση και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι όπου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” θα υποδεχθούν την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το παιχνίδι αυτό είναι ίσως το δυσκολότερο για την Καλαμπακιώτικη ομάδα καθώς η Αναγέννηση βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμη με την ΑΕ Καρίτσας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς προέρχεται από συνεχόμενες νίκες.

Τα Μετέωρα αντιμετωπίζουν αυτό το παιχνίδι χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να κάνουν την προσπάθειά τους και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο και περισσότερο μπορέσουν. Το παιχνίδια με τους πρωτοπόρους για μία ομάδα που βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία μόνο κέρδος μπορούν να φέρουν.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα έχει και κάποιες απουσίες την Κυριακή λόγω τιμωριών και τραυματισωμών, αλλά ο Γιώργος Ράτζας και ο Χρήστος Αυγέρος θα προσπαθήσουν να καλύψουν αυτές τις απουσίες κατά τον καλύτερο τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι τα Μετέωρα προέρχονται από την ισοπαλία που απέσπασαν εκτός έδρας από την Ελασσόνα με 1-1.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προέρχεται από τη νίκη που σημείωσε στην έδρα της απέναντι στην Κοζάνη με 2-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕ Καρίτσας.

         

Sportskalampaka.gr

Related posts

Τρεις σημαντικές αποχωρήσεις στο Διγενή Νεοχωρίου

Ο Ηλίας Παπαδημητρίου στον Δαναό

Επιτυχημένη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου από την Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών