Ολοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο βράδυ στη Λυγαριά

‘Εφτασε η ώρα για ένα από τα κορυφαία καλλιτεχνικά γεγονότα του Καλοκαιριού για την περιοχή μας.

Αύριο βράδυ στο γήπεδο Λυγαριάς πραγματοποιείται ο μεγάλος χορός που διοργανώνει το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Απόλλωνα Λυγαριάς.

Πρόκειται για μία σπουδαία εκδήλωση που θα τιμήσουν με την παρουσία τους πολλές εκατοντάδες άνθρωποι από κάθε σημείο του νομού και τις γύρω περιοχές και το μόνο βέβαιο είναι ότι το κέφι και η διασκέδαση θα χτυπήσουν κόκκινο σε μία αξέχαστη βραδιά για μικρους και μεγάλους που θα παρεβρεθούν.

Οι διοργανωτές ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη για τη φετινή τους εκδήλωση και για το λόγο αυτό η ορχήστρα που επέλεξαν προέρχεται από το πάνω ράφι με καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τον κόσμο.

Προεξάρχοντος του κορυφαίου Γιάννη Καψάλη, για τον οποίο δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί τον μετρ του είδους, με παρουσία σε εκατοντάδες τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η εντυπωσιακή Φαίδρα Διαμαντή θα πλαισιώσει τον Καψάλη στα φωνητικά, με τους δύο καλλιτέχνες να ερμηνεύουν όλες τις νέες και παλιότερες επιτυχίες τους.

Στο κλαρίνο ένας ακόμη κορυφαίος του είδους, ο Μάκης Τσίκος, ενώ δύο δικά μας παιδιά η Μαρία Καλαντζή στα φωνητικά και ο Γιώργος Καλαντζής στο μπουζούκι ολοκληρώνουν ένα άκρως δυνατό σχήμα.

Ο αριθμός των κρατήσεων σύμφωνα με τους διοργανωτές έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αναμένεται αύριο βράδυ το γήπεδο Λυγαριάς να γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση θα είναι στα 5 ευρώ, ενώ μπορείτε και σήμερα  να κλείσετε τραπέζι με ένα τηλ στο: 6938271905.

Related posts

To Kick Boxing κερδίζει τη νεολαία των Τρικάλων, με τη συμβολή του προπονητή Φώτη Γεωργόπουλου(PICS)

Δυνάμωσε και άλλο με Παναγιώτη Αλεξίου ο ΑΟ Βαλτινού

Ο ΠΟΠ Παλαιομονάστηρου ευχαριστεί τον Αθανασόπουλο για την προσφορά του