‘Ολοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στο μεγάλο χορό του ΠΟ Φήκης

Λίγες ώρες απεμειναν για το μεγάλο καλλιτεχνικό event του Καλοκαιριού στην περιοχή μας, το μεγάλο χορό που διοργανώνει ο ΠΟ Φήκης, αύριο βράδυ στο γήπεδο του χωριού.
‘Ένα γεγονός, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι θα διασκεδάσουν και θα ξεφαντώσουν μέχρι πρωίας, σε μία αξέχαστη βραδιά.
Οι διοργανωτές μιλούν ήδη για sold out στο χώρο του γηπέδου Φήκης όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς λίγα τραπέζια έχουν μείνει ακόμη κενά.
Τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο μουσικό σχήμα της αποψινής βραδιάς μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία του χορού και παράλληλα ότι ο κόσμος θα απολαύσει μία ορχήστρα υψηλού επιπέδου.
Η κορυφαία Κέλυ Κελεκίδου θα ξεσηκώσει τον κόσμο ερμηνεύοντας όλες τις γνωστές επιτυχίες της, έχοντας στο πλευρό της τον μετρ του είδους Γιάννη Καψάλη, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τραγουδιστή, για τις ανάγκες παρόμοιων εκδηλώσεων.
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάκης Τσίκος θα είναι στο κλαρίνο, ενώ η γνωστή Τρικαλινή τραγουδίστρια Μαρία Καλαντζή και ο Γιώργος Χακτσής, συγκροτούν το δυνατό μουσικό σχήμα που θα χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά σε μικρούς και μεγάλους.
‘Όπως προαναφέραμε οι κρατήσεις είναι αμέτρητες για το σημερινό χορό και υπάρχουν ακόμη μερικά τραπέζια διαθέσιμα, οπότε εσείς για να κάνετε την κράτησή σας επικοινωνήστε με τα:6973222983 και 6938222140.
Μη λείψει κανείς…

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις