‘Ολα ανοιχτά για το μέλλον του Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Όπως συμβαίνει σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έτσι και φέτος, η «Φορτουν-ιάδα» έχει την τιμητική της.

Τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Κώστα Φορτούνη και την προοπτική της μεταγραφής του σε κλαμπ του εξωτερικού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και σηκώνουν μπόλικη….σκόνη σε καθημερινή βάση σε ελληνικά και ξένα media.

«Σειρήνες» από την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία, φέρονται να ηχούν τελευταία στα αυτιά του 28χρονου άσου της πειραϊκής ομάδας.

Να θυμίσουμε πως το το συμβόλαιο του διεθνούς μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2023, ενώ το…καρτελάκι του στη «βιτρίνα» του Ολυμπιακού δείχνει το τάιμινγκ που διανύουμε τιμή πώλησης μεταξύ 7-10 εκατομμυρίων ευρώ.

Βλέπετε, άλλο είναι το κόστος για την πώληση του σε κλαμπ της Τουρκίας και άλλο για την μετακόμισή του στον Κόλπο και σε συλλόγους όπου τα πετροδόλαρα ρέουν άφθονα και μπορούν εύκολα να δώσουν το…κατιτίς παραπάνω.

Αυτό πάντως που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως εν αντιθέσει με το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν όπου ο Τρικαλινός παίκτης δεν «ψηνόταν» στην ιδέα της αποχώρησης από τον Ολυμπιακό και της μεταπήδησής σε κλαμπ του εξωτερικού, εσχάτως δεν αποκλείει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA o Φορτούνης αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον της καριέρας του στις ιδιαίτερες και προσωπικές συζητήσεις του, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν ασφαλώς τον πρώτο και τελευταίο λόγο και να είναι γνωστό τοις πάσι πως για όλους τους παίκτες έχουν συγκεκριμένη τιμή πώλησης και όλοι παραχωρούνται με το ανάλογο αντίτιμο.

Sdna.gr

Related posts

Τσίκινης: “Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΟΑΚΑ – Κακώς μέτρησε το γκολ του Αστέρα”

Το “εκτός έδρας” θυμήθηκε το Παναθηναϊκός-Καλαμάτα στα Τρίκαλα

Ιταλία με την αντρική του Αστέρα Τρίπολης Αγγελάκης – Κακαδιαρης!