Οι υποκινητές, το…απυρόβλητο και ο Λάλας

*Συνεχίζουμε να δούμε το ίδιο θέατρο του παραλόγου στον ΑΟ Τρίκαλα. Αντί όσοι ασχολούνται και αγαπούν την ομάδα να καθίσουν και να δρομολογήσουν την επόμενη ημέρα σε διοικητικό επίπεδο, το ενδιαφέρον τους ετιάζεται μόνο στο αν και τι θα πληρώσει ο Ηλίας.

*Τον Ηλία προφανώς και θα πρέπει να τον βγάλουν από το κάδρο, διότι οι προθέσεις του είναι ξεκάθαρες. ‘Οσο και να το θέλουν κάποιοι δεν πρόκειται να πληρώσει περισσότερα από όσα δεσμεύτηκε στους ποδοσφαιριστές και μάλλον θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα, άσχετα εάν κάνει την εμφάνισή του στα παιχνίδια της ομάδας.

*Βέβαια, εδώ υπάρχει και μία άλλη άποψη που λέει ότι αν εδώ και καιρό, πριν ακόμη πάρει τις τελικές του αποφάσεις δεν υπήρχε ένα υποκινούμενο μένος προς το πρόσωπό του, από ανθρώπους που και παλιότερα, όταν πλήρωνε τα πάντα του έκαναν πόλεμο, γιατί απλά τους είχε στην απ’ έξω πιθανώς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.

Και είναι προφανές ότι αν δεν υπήρχε όλο αυτό το κλίμα με τα μπινελίκια και τα υβριστικά σχόλια για την οικογένειά του, θα τσόνταρε περισσότερα χρήματα , ακόμη και σε μισθοδοσίες ποδοσφαιριστών. Τόσο απλά.

Ας τσοντάρουν τώρα όσοι υποκίνησαν αυτές τις καταστάσεις…

*Γιατί ένας άνθρωπος που ούτως ή άλλως είναι φευγάτος ,δε θέλει και πολύ αν τον βρίσεις να τα βροντήξει όλα.

*Την ίδια ώρα με έκπληξη διαπιστώνω ότι άνθρωπου που βρέθηκαν στο σύστημα και στο pay roll των Παραγουανών (μέχρι και πανό στο γήπεδο με Vamos) είχαμε δει, βρίσκονται στο απυρόβλητο και ουδείς ασχολείται με αυτούς.

Πρόκειται πάντως για τους ανθρώπους που προ λίγων μηνών εκτός από τους Παραγουανους αποθέωναν και τον Ηλία, επειδή είχε συμπλεύσει μαζί τους.

Και φυσικά, όταν έκλεισε η κάνουλα και έμεινε μόνο ο Ηλίας, άρχισε το κράξιμο.

Και ήταν πολλοί εκείνοι που στήριξαν με τα μπούνια το…ομιχλώδες σύστημα των Παραγουανών.

*Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Χρήστος Λάλας, ο οποίος συναντήθηκε με τους πρώην συνεργάτες τους στον ΑΟΤ, Θεόφιλο Αναστασιάδη και ‘Αρη Κοτσόβολο.

*Παρακολουθούν και αυτοί τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα και το Λάλα δε θέλει και πολύ να του γυρίσουν τα μυαλά και να επιστρέψει δριμύτερος, κάνοντας κίνηση για να πάρει την ομάδα, αυτή τη φορά εξ’ ολοκλήρου.

*Βέβαια, ο ίδιος έχει τονίσει ότι εάν κάποια στιγμή επιστρέψει στα Τρίκαλα, κάποιοι συγκεκριμένοι που τον πολέμησαν το Καλοκαίρι δε θα περνούν ούτε έξω από το γήπεδο.

*Και από τη στιγμή που εδώ και τόσο καιρό , δεν έχει εμφανιστεί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας να πάρει την ομάδα που χαρίζει ο Ηλίας και με τα χρέη να πληρώνονται από τα τηλεοπτικά και το στοίχημα, ίσως ο Λάλας να ήταν μία κάποια λύσις…

‘Οσοι διαφωνούν ας μας φέρουν κάποιον καλύτερο να αναλάβει.

Related posts

Ιχθυοπωλείο Κλάντζος: Η συνήθεια που έγινε λατρεία κάθε πρωί Δευτέρας(PICS)

VIDEO με τα γκολ του ντέρμπι Απόλλων Λυγαριάς-ΑΣ Μετέωρα

Δύο προσθήκες και 27 ανανεώσεις στο Παλαιομονάστηρο