Οι βραβεύσεις του 3ου ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP 2022 που ολοκληρώνεται σήμερα με μεγάλη επιτυχία(PICS)

Mε τεράστια επιτυχία στέφθηκε η φετινή διοργάνωση του 3ου ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP 2022 που πραγματοποιήθηκε το 5ήμερο 20-24 Αυγούστου στις αθλητικές εγκαταστάσεις Foudas 14 και που διοργάνωσαν άρτια ο Σύλλογος Τάεκβοντο ΖΕΥΣ Τρικάλων και ο AC Vironas.

Πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν το ενδιαφέρον Camp,  όπου δίδαξαν κορυφαίοι δάσκαλοι και είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο.

Οπότε ο πήχης μπαίνει ακόμη ψηλότερα από τους διοργανωτές για την επόμενη χρονιά.

Στο περιθώριο της διεξαγωγής του Camp είχαμε και ορισμένες βραβεύσεις που πραγματοποίησαν οι διοργανωτές σε μερικούς από τους συμμετέχοντες αθλητές που πέτυχαν πρόσφατα σημαντικές διακρίσεις σε Παγκόσμιο ή Πανευρωπαικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:

1.ΧΑΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3ος στους Πανευρωπαικους Νέων U21, που βραβεύτηκε από το γνωστό ιατρό κ. Ιωάννη Κουτσονάσιο

2. ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ :3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΩΝ
1 ΑΡΓΥΡΟ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΏΝ ΚΑΙ 5Η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΑΝΔΡΏΝ, βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντίνο Μπάρδα

3. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: 3 ΧΆΛΚΙΝΑ ΚΑΙ 1 ΦΟΡΑ 5η Θέση σε Πανευρωπαικούς, βραβεύτηκε από τον Ιρανό προπονητή Farzad Zolghadri που δίδαξε στο Camp

4. ΨΑΡΡΑΣ ΑΡΗΣ 3η θέση σε Πανευρωπαικους αγωνες, βραβεύτηκε από τον Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδος κ. Χρήστο Μανώλη

5. ΚΡΙΑΤΣΙΩΤΗ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ …3η θέση σε παγκόσμιο Νεανίδων βραβεύτηκε από την πρόεδρο της δημοτικής επιτροπής ισότητας Δήμου Τρικκαίων.

Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Βορείου Ελλάδας Χρήστο Μανώλη βράβευσαν οι διοργανωτές μέσω του υπεύθυνου του Συλλόγου ΖΕΥΣ Τρικάλων , Κώστα Χατζή.

Ενώ πλακέτα στον Ιρανό προπονητή Farzad Zolghadri, Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Βουλγαρίας, απένειμε ο Υπεύθυνος του AC Vironas Κώστας Καπάνης.

‘Απαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 4ο  ΤRIKALA TAEKWONDO SUMMER CAMP 2023 που θα πραγματοποιηθεί τέτοια εποχή του χρόνου.

 

 

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024