H στήριξη Αυγενάκη-Ολυμπιακού κόστισε στους πρώην διεθνείς…

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο άξιζε να δώσει μια ευκαιρία στους 4 πρώην διεθνείς του Euro. Η επιλογή τους από Αυγενάκη και Ενώσεις του Ολυμπιακού έκαψε το «χαρτί» τους και, μη γνωρίζοντας τους συσχετισμούς της ΕΠΟ, τους οδήγησε εκτός Εκτελεστικής.
Ολυμπιακός-Αυγενάκης και «καθαρές προθέσεις για το ποδόσφαιρο» έχουν πάρει διαζύγιο. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Παντελής Καφές, ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπεσαν θύματα της ταύτισης με τον υφυπουργό και την ομάδα που έχει προκαλέσει τα μεγαλύτερα προβλήματα στον χώρο και τελικά έμειναν πολύ μακριά στην ψηφοφορία για τα 11 μέλη της Εκτελεστικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 11ος στην ΕΕ αναδείχθηκε με 47 ψήφους και οι τέσσερις διεθνείς έλαβαν 15, 14, 14 και 13 ψήφους. Μια στιγμή που σίγουρα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά καταδεικνύει ξεκάθαρα πως όποιοι εμπλέκονται καθ οποιονδήποτε τρόπο με τον σημερινό υφυπουργό αθλητισμού και τον Ολυμπιακό θεωρούνται καλώς ή κακώς, από τον χώρο, εν δυνάμει προβλήματα και όχι λύσεις…

Πηγή:Sdna.gr

Related posts

Με φοβερή ανατροπή κόντρα στον Πύργο ο Διγενής διατήρησε το απόλυτο(PICS)

Στη Λιβαδειά η πρώτη φετινή ήττα για τα Trikala Basket(PICS)

Βιώνοντας το μεγαλείο της αθλητικής ψυχαγωγίας: Ένα ταξίδι μοναδικών συναισθημάτων