Οι δύο κύκλοι που δεν πρόκειται να σβήσουν και τα…πιόνια του συστήματος

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την κρίσιμη γενική συνέλευση της Παρασκευής και όλοι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι, όσοι έχουν το κουράγιο ακόμη και σήμερα να ασχοληθούν αγωνιούν για την επόμενη ημέρα, ευχόμενοι να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ποια είναι αυτά; Η ομάδα να μη συνεχίσει με την υπάρχουσα μορφή της, είτε να κατέβει την επόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αν και προσωπική μου αίσθηση αποτελεί ότι ο Ερασιτέχνης θα πάρει τη σωστή απόφαση και τελικώς θα την κατεβάσει στη Γ’ Εθνική, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη και όλη η πόλη να στηρίξει αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Θεωρώ ότι από την ώρα που ο Ερασιτέχνης ανακοινώσει μία τέτοια απόφαση (κάτι πάρα πολύ πιθανό), αφενός μεν θα γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους στο μουσείο Τσιτσάνη, αφετέρου δε θα αγκαλιαστεί από την επόμενη ημέρα από όλη την πόλη , όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές για όλους.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κάποιοι που καλοβλέπουν την αλλαγή ΑΦΜ , το σβήσιμο από το χάρτη του ΑΟ Τρίκαλα και την αντικατάστασή του από άλλη ομάδα . Αλήθεια, άνθρωποι που ορέγονται τέτοιες καταστάσεις πόσο μπορεί να αγαπούν την ομάδα και την πόλη;

Αν θέλουν να βοηθήσουν την κατάσταση μπορούν να στηρίξουντη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει και να βάλουν πλάτη όπως και όλοι μας για να μείνει ο ΑΟΤ ζωντανός.

Ο ΑΟ Τρίκαλα, η κυανέρυθρη φανέλα του και οι δύο κύκλοι , με τους οποίους μεγαλώσαμε όλοι, πηγαίνοντας από παιδιά στο γήπεδο, δεν πρόκειται να σβήσουν. ‘Οχι αυτή τη φορά.

Ας κατέβει στη χειρότερη εκδοχή η ομάδα για 1-2 χρόνια στη Γ’ Εθνική, εν τω μεταξύ να αποσαφηνιστεί τι συμβαίνει με τα χρέη και ποιο είναι το πραγματικό ύψος τους, γιατί η αλήθεια είναι ότι 10 ανθρώπους αν ρωτήσεις θα σου πουν διαφορετικά ποσά και εν συνεχεία να βρεθεί κάποιος που θα την αναλάβει, πληρώνοντας ότι χρειάζεται ώστε να επανέλθει στη SL2 , δίχως πρόβλημα.

Θα το ξαναπώ: Υπάρχουν ομάδες με πολύ χειρότερα οικονομικά δεδομένα και πολύ μεγαλύτερα ban , που δεν έχουν σβήσει όμως από το χάρτη, αντίθετα συνεχίζουν να υφίστανται βρίσκοντας λύσεις σταδιακά.

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει να υπάρχει και πιστεύω ακράδαντα, ότι παρά το ότι βρίσκεται ίσως σε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του, θα βρει ξανά το δρόμο του και θα επιστρέψει εκεί όπου του αρμόζει.

ΥΓ: Με ξεπερνάει το ότι βλέπω να ασχολούνται ρίχνοντας κροκοδείλια δάκρυα για την ομάδα, άνθρωποι που από το 2005 και μετά έπαιξαν το ρόλο των “πιονίων” καταστροφικών διοικήσεων, που έφτασαν την ομάδα δύο φορές έως τώρα στην αλλαγή ΑΦΜ. Και φυσικά οι συγκεκριμένοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Πιόνια παραμένουν και σήμερα, αλλά άλλων ανθρώπων που τους υποκινούν με διαφορετικό τρόπο…

Related posts

Eπιστροφή στην υγιεινή διατροφή, στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος θα βρεις φρέσκα, ποιοτικά ψάρια

Τα συγχαρητήρια των Trikala Basket στον ΑΟΤ BC και η απάντηση των “κυανέρυθρων”

Στον Παλαμά για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου ο Σακελλαρίου