Ο Βασίλης Γκούμπλιας τεχνικός στον Εθνικό Αγίου Δημητρίου Λιβαδειάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο συμπολίτης μας προπονητής Βασίλης Γκούμπλιας ανέλαβε την ομάδα του Εθνικού Αγίου Δημητρίου Λιβαδειάς.
Ο Βασίλης Γκούμπλιας είναι σε σχολείο του Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς αυτό το διάστημα και οι υπεύθυνοι του Αγίου Δημητρίου αφού τον εντόπισαν, του έκαναν μία πολύ καλή πρόταση κι έτσι προέκυψε αυτή η συνεργασία.
Ο ομάδα του Εθνικού Αγίου Δημητρίου αγωνίζεται στον α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας και ξεκίνησε με δύο ήττες, ο προηγούμενος προπονητής αποχώρησε και πλέον τις τύχες της ομάδας ανέλαβε ο Βασίλης Γκούμπλιας.
Η Β’ ΕΠΣ Βοιωτίας είναι αρκετά δυνατή κατηγορία, μάλιστα στον όμιλο που αγωνίζεται ο Άγιος Δημήτριο συμμετέχουν 14 ομάδες, ομάδες όπως ο Αμβρυσσέας Διστόμου, το Κυριάκι, ο Ορχομενός, ο Παρνασσός Αράχωβας αλλά και άλλες που παλαιότερα αγωνίζονταν σε Γ’ και Δ’ Εθνική.
Στο πρώτο παιχνίδι που θα κοουτσάρει την νέα του ομάδα θα είναι απέναντι στον Πήγασο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Να σημειώσουμε ότι τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι για ένα διάστημα ο Βασίλης Γκούμπλιας ήταν προπονητής στον Αστέρα Ιτέας.

sportskalampaka.gr

Related posts

Δήμητρα/Απόλλων:Φιλικά παιχνίδια με την Α.Σ.Α.

Ο πρωταθλητής με την Ανθούπολη Ευθύμιος Κατσάμπελας στο Μέγα Αλέξανδρο Δενδροχωρίου

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΊΚΑΛΑ