Ο Τρικαλινός κόουτς Xάρης Φόρος πανηγύρισε άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Αμπελώνα

Η σημερινή κατάκτηση του τίτλου της Α1′ ΕΣΚΑΘ και άνοδος στη National League 2 από τον Αμπελώνα είχε και Τρικαλινό χρώμα και αυτό, γιατί στο σωματείο της Λάρισας από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος προπονητής είναι ο συμπολίτης Χάρης Φόρος.

Μάλιστα, κατάφερε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αμπελώνα να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα με εντυπωσιακές εμφανίσεις στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ.

Ο Χάρης είναι ήδη ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή του Αμπελώνα και παρά το ότι είναι νωρίς ακόμη, φαίνεται ότι γενικώς υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές, για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και στην παραπάνω κατηγορία.

*Στην επάνω φώτο ο Χάρης Φόρος σε πανηγυρική φώτο μετά το τέλος του αγώνα με την Αγριά με την κόρη του και το κύπελλο και κάτω με τον πρόεδρο της ομάδας Θέμη Φυτιλή.

Related posts

Όμιλος ΔΕΗ και METLEN Energy & Metals συμπράττουν για την ανάπτυξη έργων αποθήκευσης έως 1.500MW σε τρεις χώρες

«Όλοι Digital: Ενδυνάμωση & Συμμετοχή για Όλους» – Μια εθνική πρωτοβουλία για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία

Ευαγγέλου: “Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας, συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα”(VIDEO)