Ο Τρικαλινός αθλητισμός οφείλει πολλά στην οικογένεια Λιάγκα

Τη σήμερον ημέρα οι δυνατές επιχειρήσεις που είναι διατεθειμένες να στηρίξουν τον τοπικό μας αθλητισμό είναι πραγματικά δυσεύρετες και πολύ λίγες.

Μία εξ’ αυτών, η οποία κυριολεκτικά εδώ και χρόνια βάζει πλάτη προκειμένου ο αθλητισμός της περιοχής μας να παραμένει ζωντανός είναι η NÕS Insurance Services  και η Τρικαλινή οικογένεια Λιάγκα.

Αρχικά ο κ. Βασίλης Λιάγκας και εν συνεχεία οι δύο γιοί του Νάσος και Αλέξης Λιάγκας, που πλέον δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα, στήριξαν και στηρίζουν κάθε υγιή προσπάθεια του Τρικαλινού αθλητισμού και δίχως υπερβολή χωρίς τη συνεισφορά τους, η επιβίωση κάποιων ομάδων θα ήταν αρκετά δύσκολη.

Να αναφέρουμε απλώς ότι η οικογένεια Λιάγκα στηρίζει οικονομικά τις σημαντικότερες ομάδες των Τρικάλων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και παρά το ότι τον περισσότερο χρόνο τον περνούν πλέον στην πρωτεύουσα ενδιαφέρονται και ενημερώνονται για τα δρώμενα στον τοπικό μας αθλητισμό.

Αναμφίβολα έχουν βάλει ένα μεγάλο λιθαράκι στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, κάτι το οποίο πρέπει να αναφέρεται, με τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες να αποτελούν σίγουρα παράδειγμα.

Related posts

Τα επινίκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παλαιμάχων στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου

Τροποποιήσεις καταστατικού μέχρι 30/6 για τα σωματεία

Tότε θα διεξαχθεί η φετινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΤ