O Σάκης Αρσενίου στο fresh

Στην εκπομπή fresh με τον Κώστα Κοθρά και την Ειρήνη Ντάλα βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο τραγουδιστής της Panik Platinum Σάκης Αρσενίου προωθώντας το νέο του τραγούδι 100% αλλά και τις εμφανίσεις του στον γειτονικό Βόλο τα Παρασκευοσαββατοκύριακα.

Χωρίς βεντετισμούς και έπαρση αλλά με απόλυτη απλότητα, οικειότητα και χιούμορ απάντησε σε κάθε ερώτηση που του υποβλήθηκε.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του στο ριάλιτι παιχνίδι survivor, στις δυσκολίες του επαγγέλματος και τις άπειρες «σφαλιάρες» που έχει φάει στο χώρο, στη νέα του ζωή ως φρεσκομπαμπάς που συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα και τη φροντίδα του γιου του αλλά και στη νέα δουλειά που ετοιμάζει καθώς βρίσκεται στο στούντιο και επιλέγει νέα τραγούδια που τον εκφράζουν.

Από την συζήτηση διαπιστώθηκε πως η οικογένεια για εκείνον αποτελεί σημαία στη ζωή του, είναι το κέντρο του δικού του κόσμου που στρέφεται γύρω από αυτό και μόνο, πράγμα που ξάφνιασε θετικά τόσο λόγω του μύθου που κυκλοφορεί για τους τραγουδιστές όσο και ; λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Ο Κώστας και η Ειρήνη έχουν στήσει μια μικρή panik interview με τους τραγουδιστές της ομώνυμης εταιρείας, του τύπου «Τι θα έκανες αν…» καθώς κάθε Παρασκευή θα φιλοξενούν έναν καλλιτέχνη της, στις οποίες δεν δίστασε να απαντήσει.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών αν του δίνονταν 5 εκατομμύρια ευρώ με τον όρο να μην ξανατραγουδήσει ποτέ, απάντησε με χιούμορ ότι δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα και ότι κι αν ακόμη για κάποιο λόγο τα έπαιρνε, δεν θα προλάβαινε να στρίψει στη γωνία και θα είχε ήδη τραγουδήσει.

Τέλος, όταν τέθηκε το ερώτημα τι θα έκανε αν του ανακοινώνονταν πως δεν του επιτρέπεται να ξαναπατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ,δήλωσε την μεγάλη του αγάπη για αυτή ( αν κι έχει ζήσει και στο εξωτερικό) τονίζοντας πως αυτό που θα του ζητούνταν θα ήταν αδύνατον. Μόνο εδώ φαντάζεται τη ζωή του όσα στραβά κι αν έχει η χώρα μας.

Να σημειώσουμε πως ολόκληρη η συνέντευξη βρίσκεται στη σελίδα του σταθμού Μελωδία 106.8 αλλά και στην σελίδα της εκπομπής kostas Eirini fresh.

 

Κείμενο: Ειρήνη Ντάλα – Κώστας Κοθράς

 

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο