Ο πολύτιμος βαθμός, η πολύ βελτιωμένη εικόνα και οι αμυντικές αδυναμίες

*Με το «δεξί» ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της SL2 ο Α.Ο Τρίκαλα, γιατί η ισοπαλία στη Φιλιππούπολη σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα ματς που έμοιαζε χαμένο, καθώς μέχρι και 10 λεπτά πριν το φινάλε οι Απολλωνιστές προηγούνταν με 3-1.
*’Οσοι βρεθήκαμε στη Φιλιππούπολη και είδαμε το ματς βγάλαμε κάποια συμπεράσματα όσον αφορά την εικόνα της ομάδας.
*Θα ξεκινήσω από μία εκτίμηση θετική που νομίζω ότι κάναμε οι περισσότεροι, ότι δηλαδή η ομάδα διαθέτει πλέον πολύ καλή φυσική κατάσταση. Μάλιστα από το 70’ και μετά όταν ο Απόλλωνας άρχισε να «κρεμάει» τα Τρίκαλα είχαν ακόμη πολλές δυνάμεις και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που στο φινάλε πέτυχαν δύο γκολ και πήραν την ισοπαλία.
*Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν ο Ευθυμίου δε δεχόταν την κόκκινη κάρτα λίγα λεπτά πριν το φινάλε πιθανώς τα Τρίκαλα να μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Με το αν όμως δε γίνεται τίποτα…
*Ο Παραγουανός πορτιέρο Σεντουριόν , είναι γεγονός ότι μέχρι και την Κυριακή είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε. Στο ματς με τον Απόλλωνα έκανε κάποια λάθη, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να κάνουν και ένα κακό παιχνίδι.

*Eπίσης κάποτε πρέπει να κατανοήσουν ότι ο Ελευθεριάδης δε βγαίνει από τη βασική εντεκάδα. Από πέρυσι έδειξε ότι πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή που και να σκοράρει μπορεί με άνεση, αλλά και να τραβήξει επάνω του αρκετούς αντιπάλους.

*Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο κυρίως ήταν κακή ανασταλτικά, με αποτέλεσμα να δώσει δύο εύκολα γκολ στον Απόλλωνα. Η απουσία του τιμωρημένου Παρέδες προφανώς και κόστισε στους κυανέρυθρους. Φάνηκε να μην υπάρχει τόσο καλή αλληλοκάλυψη ενώ ο Κεχαγιάς που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει.
*Ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν ο Παντελής Ριζογιάννης με τις φωνές κυρίως προς τους συμπαίκτες του, να φτάνουν μέχρι την κερκίδα και να σχολιάζονται με χιουμοριστικό τρόπο από φίλους των γηπεδούχων. Μάλιστα ο «Ρίζο» ουκ ολίγες φορές γύρισε προς τον πάγκο φωνάζοντας «Κάντον αλλαγή, δεν μπορεί», αναφερόμενος σε άλλο «κυανέρυθρο» που ήταν εκτός κλίματος στο Κυριακάτικο ματς.
*Ο κόσμος των Τρικάλων έδειξε πολύ ζεστός, καθώς ακολούθησε μαζικά την ομάδα στη Φιλιππούπολη και στο φινάλε πανηγύρισε με τους παίκτες το βαθμό της ισοπαλίας.
*Δρακόντεια ήταν τα μέτρα στο γήπεδο Φιλιππούπολης όσον αφορά την είσοδο όλων στο γήπεδο. Το υγειονομικό πρωτόκολλο τηρήθηκε στο έπακρο καθώς από όλους ζητούνταν τα απαραίτητα χαρτιά για να εισέλθουν.
*Γουρλής, αλλά για τον Απόλλωνα Λάρισας αποδείχτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Με το που μπήκε στο γήπεδο οι Απολλωνιστές σκόραραν το πρώτο τέρμα τους, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους φιλάθλους.
*Και τώρα ο Ολυμπιακός Β’ για τον Α.Ο Τρίκαλα. ‘Ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο, απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. Και είναι δεδομένο ότι θα μαζέψει και πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Related posts

VIDEO με την παρακάμερα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου

A.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE

To φωτογραφικό λεύκωμα του Trikalascore απ’τον τελικό ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Πύργου