O μοναδικός αγώνας που διεξάγεται αύριο στο Ερασιτεχνικό λόγω…”βίλατζ λιμπερταδόρες”

Μπορεί η ΕΠΣΤ να ανακοίνωσε χθες ότι όλα τα ερασιτεχνικά παιχνίδια αυτού του Σαββατοκύριακου δε θα πραγματοποιηθούν, ωστόσο, ένα παιχνίδι θα γίνει κανονικά αύριο το πρωί τις 11πμ.

Ο λόγος για την αναμέτρηση ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακας-Δόξα Χρυσομηλιάς.

Και αυτό, διότι η ομάδα του Γοργογυρίου εξασφάλισε ειδική άδεια από την περιφέρεια προκειμένου να γίνει το παιχνίδι, ελέω και της έλευσης του τηλεοπτικού συνεργείου του Mega και της εκπομπής “βίλατζ λιμπερταδόρες”.

Τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα εδώ και πολύ καιρό και το πρόγραμμα του καναλιού δε γινόταν να αλλάξει, οπότε αύριο οι δύο ομάδες θα πάρουν κανονικά θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Related posts

Ο Καγιούλης “ντόπαρε” ψυχολογικά τους παίκτες του ΑΟΤ πριν το μεγάλο ντέρμπι με Τηλυκράτη(PICS)

Σάρωσε με 20 μετάλλια ο ΑΣ Τζούντο Τρικάλων στο διεθνές τουρνουά στην Λάρισα «Πολυμήχανός Οδυσσέας»!

Θανάσης Λιούτας: Ουσιαστική στήριξη για τους κτηνοτρόφους και μέριμνα για τους παραγωγούς ζωοτροφών της Θεσσαλίας