O “Μαραντόνα” παίζει μπάλα απόψε στο Fortress Cafe

Συνέχεια σήμερα στις βραδιές με live μουσική στο καφέ Fortress στο Φρούριο Τρικάλων.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα πραγματοποιήσουν απόψε το δεύτερο event τους, το οποίο θα περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα, με ποιοτική μουσική για όλους τους θαμώνες που θα επιλέξουν το εμβληματικό μαγαζί της πόλης για να περάσουν το Σαββατόβραδό τους με δροσιά και να απολαύσουν το ποτό τους με υψηλή γαστρονομία.

Η σημερινή ορχήστρα απαρτίζεται από το γνωστό ερμηνευτή Νίκο Κεραμιώτη ή κατά κόσμον “Μαραντόνα”, ο Νίκος Παπαιωάννου στην κιθάρα και ο Ευθύμης Γρηγορίου στο μπουζούκι.

‘Οπως γίνεται κατανοητό, για όλους τους παραπάνω λόγους στο Fortress θα βρεθεί αποψε πολύς κόσμος και όσοι επιθυμείτε να πάτε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να κλείσετε έγκαιρα τραπέζι επικοινωνήστε με το: 2431777070.

 

Related posts

Στην κορυφή της Θεσσαλίας οι Παίδες του Πολυαθλητικού Τρικάλων!!

Ευαγγέλου: “Το πρωτάθλημα το πήραμε με την αξία μας, πεντακάθαρο μέχρι και το τελευταίο γκολ που βάλαμε”(VIDEO)

ΔΕΗ Tour of Hellas 2026- Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου και της βιώσιμης μετακίνησης με την ενέργεια της ΔΕΗ