Ο Κουσκουνάς “κάρφωσε” τον Πιερικό στο 94′!

Τα Τρίκαλα νίκησαν εντός έδρας τον Πιερικό με 1-0 με γκολ…στα χασομέρια (90+4′ λεπτό, Κουσκουνάς), με αποτέλεσμα να ανεβούν στους δέκα πόντους, ενώ η ομάδα της Κατερίνης παρέμεινε στους οχτώ πόντους.

Οι κυανέρυθροι μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά το ματς, αλλά από το 30 και μετά ήταν το αφεντικό του αγώνα και μέχρι το τέλος έχασαν πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε δίχως τέρματα ο Νίκος Κουσκουνάς ήρθε σαν από μηχανής Θεός για να σκοράρει στο 94′ δίνοντας στα Τρίκαλα μία σπουδαία νίκη που δικαιούταν και με το παραπάνω.

Θα πρέπει δε να επισημανθεί για ακόμη μία φορά το ότι η ομάδα από το 60 και μετά έδειχνε να έχει πολλές δυνάμεις, δείγμα του ότι η δεύτερη προετοιμασία προφανώς και βοήθησε και με το παραπάνω, την ώρα που αντίπαλος άρχισε να “κρεμάει”.

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μία φορά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο ειδικά σε τέτοιο επίπεδο, ενώ σήμερα το γήπεδο είχε και γραμμές, καθώς μπήκε το τρακτεράκι για να το πατήσει.

Το θέμα θα πρέπει άμεσα να τακτοποιηθεί καθώς πέρα απ’το ότι η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει σε ένα τέτοιο γήπεδο, ελλοχεύει και κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Το ματς παρακολούθησαν περίπου 800 θεατές που στο τέλος για μία ακόμη φορά χειροκρότησαν τους κυανέρυθρους.

Ο Πιερικός μπήκε καλύτερα στον αγώνα και απείλησε με κεφαλιά του Ζαφειράκη στο 3′ λεπτό, αλλά και με συρτό του σουτ στο 21′ λεπτό, με τον τερματοφύλακα Σεντουριόν να αποκρούει με δεύτερη προσπάθεια. Οι Κατερινιώτες είχαν το πάνω χέρι στο α’ μέρος και έκαναν μια σπουδαία ευκαιρία με την κεφαλιά του Εμπουσί μετά από σέντρα του Μπουόλι στο 37′ λεπτό, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 44′ λεπτό, τα Τρίκαλα είχαν μια μεγάλη φάση, αφού από σέντρα του Ευθυμίου, ο Σανδραβέλης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω απο τα δοκάρια, με το σκορ του ημιχρόνου να μένει στο 0-0.

Τα Τρίκαλα είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αρχικά στο 60′ λεπτό, ο Ελευθεριάδης γύρισε στον Ευθυμίου, που πλάσαρε ελάχιστα άουτ από το ύψος του πέναλτι. Μεγάλες φάσεις έχασε ο Κουσκουνάς στο 64′ λεπτό και στο 73′ λεπτό, ενώ πέτυχε το γκολ με…buzzer beater στο 90+4′ λεπτό, με προβολή μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 1-0.

Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας, Ρεκίν, Αουντίνο, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Κουσκουνάς.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπούσι, Σουντάρ, Καρανάτσιος, Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Ίτσιος.

Related posts

Φαβορί για τον πάγκο του Πιερικού ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;