Ο κατήφορος, οι πιθανότητες παραμονής και περί Θωμά ο λόγος

*Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι κυανέρυθροι και πάλι ήταν συγκινητικοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έλειψε το γκολ στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα τελικά να υποστούν μία οδυνηρή ήττα.

*Μία ήττα, που μας διατηρεί πάντως οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμου, ωστόσο, χάθηκε η ευκαιρία τα Τρίκαλα να πάρουν πολύτιμους βαθμους στα εντός με Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα με αποτέλεσμα πλέον να έχουν μπει για τα καλά σε περιπέτειες.

*Εντάξει, είναι δεδομένο πλέον ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας για να σωθούμε. Το σχετικά δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά και το περιορισμένο ρόστερ μας καθιστά ως αουτσάιντερ για τη σωτηρία.

*Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου μέχρι τέλους να δοθεί ένας σκληρός αγώνας και στο φινάλε θα δούμε το αποτέλεσμα.

*Ο Ηλίας Αιβάζογλου μπορεί να μη βρέθηκε την Κυριακή στο γήπεδο αυτή τη φορά, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δε δείχνει ούτε αδυναμία, ούτε ότι πετάει λευκή πετσέτα , όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Ο ίδιος εμφανίζεται απογοητευμένος και ιδιαίτερα ενοχλημένος για πράγματα που έχουν γραφτεί στα social media και για τον ίδιο, αλλά και για οικογενειακά του πρόσωπα. Και εντάξει, η κριτική στον εκάστοτε πρόεδρο μπορεί να γίνεται, όταν όμως η μπάλα παίρνει γυναίκες και παιδιά με υβριστικούς χαρακτηρισμούς , τότε πάμε αλλού.

*Πάντως, όσοι ξέρουν τον Αιβάζογλου γνωρίζουν ότι και εκείνος δεν πρόκειται να τα παρατησει, εκτός και αν χαθούν όλες οι ελπίδες παραμονής που υπάρχουν.

Είναι πάντως πολύ νωρίς, υπάρχει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος. Η ομάδα, μπορει να χάνει, αλλά η εικόνα της δεν είναι κακή, αντιθέτως εάν είχε λίγο περισσότερη τύχη, θα μπορούσε να είχε κάνει τουλάχιστον μία νικη.

*Την Τετάρτη ο ΑΟΤ θα πάει να παίξει με τον Ολυμπιακό Β’, πιθανότατα στου Ρέντη και αυτό, διότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν δηλώσει φέτος συνολικά 5 γήπεδα ως έδρες.

Εκεί θα βρουν αντιμέτωπό τους ένα δικό μας παιδί, τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος πέρασε από τον ΑΟΤ και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα Β’, προκειμένου σιγά σιγά να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, έπειτα από το σοβαρό τραυματισμό που είχε.

*Πάμε τώρα και στο Θωμά: Το Θωμά Γράφα, ο οποίος έχει πάρει τον Απόλλωνα από την ουρά της βαθμολογιας και τον έχει φέρει τώρα κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.

Το Θωμά που κάποιοι πριν μερικά χρόνια εδώ στα Τρίκαλα έκραζαν, με το πρόσχημα ότι δεν είναι καλός προπονητής, αλλά στην πραγματικότητα, γιατί είχε στην απ’ έξω δικούς τους ανθρώπους.

*Δύο φορές επί Μπαταγιάννη και επί Αιβάζογλου η πίεση μερικών “σχετικών” προς τις διοικήσεις είχε ως αποτέλεσμα το να αποπεμφθεί ισάριθμες φορές. Η μία μάλιστα μετά από διπλό στη Δράμα.

*Και μετά ήρθε αυτός ο τυχάρπαστος ο Κόστιτς και μας έριξε κατηγορία, με τις ευλογίες όσων “έφαγαν’ το Γράφα. Και όταν πέσαμε δεν έφταιγε ο προπονητής, αλλά οι παίκτες και η διοίκηση…

 

Related posts

Παπαευθυμίου, Γρίβας μπαίνουν στη διοίκηση των Αμπελακίων και αναλαμβάνουν νευραλγικά πόστα

Mετάθεση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ‘Ακη Αναστασίου στην επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα