O επιχειρηματίας Λευτέρης Λόζιος στηρίζει δυναμικά την ποδοσφαιρική ΑΕΤ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΤ είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις , λόγω της πολύ δυνατής μεταγραφικής ενίσχυσης του Καλοκαιριού, θέλοντας τη νέα σεζόν να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

‘Ενας άνθρωπος που έχει προσφέρει αυτό το Καλοκαίρι την αμέριστη στήριξή του στους κόκκινους είναι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Λευτέρης Λόζιος, εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης Lozios Cars, που δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα, αλλά και στη Γερμανία.

Ο κ. Λόζιος, λόγω της αγάπης του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και της προσωπικής του φιλίας με το Χρήστο Παππά, αποφάσισε να βοηθήσει οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται φέτος, περιμένοντας και ο ίδιος να δει μία αρκετά δυνατή ΑΕΤ.

Για το λόγο αυτό με δικά του χρήματα υλοποιήθηκαν κάποιες συγκεκριμένες μεταγραφές, ενώ ο ίδιος έχει διαμηνύσει ότι θα είναι αρωγός και κατά τη διάρκεια της χρονιάς όπου χρειαστεί.

Αν μη τι άλλο μία αξιέπαινη κίνηση από τον κ. Λευτέρη Λόζιο, από αυτές που είναι απαραίτητες σήμερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στου χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διανύουμε, που έχουν γενικώς συρρικνώσει τον συγκεκριμένο χώρο σε όλη την Ελλάδα.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα