Ο Δικέφαλος Πυργετού στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ(VIDEO)

‘Εντονο Τρικαλινό ενδιαφέρον είχε η ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Αγγελίδη στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ την προηγούμενη Παρασκευή 12/2 , καθώς σε αυτή φιλοξενήθηκε η ομάδα του Δικέφαλου Πυργετού.

Η εκπομπή ασχολήθηκε κυρίως με τις ρίζες του σωματείου και τη “συγγένειά” του με την ΑΕΚ και το “Δικέφαλο”, καθώς όπως ειπώθηκε πρόκειται για μία περιοχή , η οποία ως επί το πλείστον αποτελείται από φίλους της “‘Ενωσης”.

‘Εγινε ακόμη εκτενής αναφορά στο παρελθόν, όταν ο Πυργετός κατάφερε να αγωνιστεί μέχρι και στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας το 1984.

Μίλησαν, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπουλογιώργος, ο προπονητής Κώστας Γουργούλιας και ο διοικητικός παράγοντας Δημήτρης Παζαράς.

Η κουβέντα, περιστράφηκε ακόμη γύρω από τα τμήματα υποδομής του σωματείου, τη δύσκολη κατάσταση λόγω κορωνοιού, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος Πυργετού βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο σε μία εποχή όπου δεν κινείται φύλλο όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του παρουσιαστή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, κυρίως λόγω του ονόματος και το σήματός του.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Related posts

Κ. Χατζηδάκης, Θ. Λιβάνιος, Δ. Παπαστεργίου από τη ΔΕΘ: Ένα κράτος πιο φιλικό στον πολίτη και η επόμενη μέρα του gov.gr

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το μεγάλο πανηγύρι στο Δενδροχώρι – Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου!

Π.Ο Γόμφων: Νέα πεντάδα ανανεώσεων