Ο Δαναός και ο Τάκης Πολυγένης αποχαιρετούν τον Γιάννη Τίκο..

Αν μπορούσε κάποιος να μιλήσει και να πει τα πάντα για τον προπονητή και άνθρωπο Γιάννη Τίκο που έφυγε πριν λίγες μέρες απρόσμενα από την ζωή αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάκη Πολυγένη..

Μαζί από παιδιά αχώριστοι φίλοι και συνοδοιπόροι στον χώρο του μπάσκετ και στον Δαναό άλλαξαν επίπεδο την Τρικαλινή καλαθοσφαίριση, βγάζοντας πολλά παιδιά που αργότερα κάνανε καριέρα σε μεγάλους συλλόγους αλλά και στην Εθνική Ελλάδος.

 

Πλήρης προπονητής με πολλές γνώσεις άνθρωπος δίκαιος και με τιμιότητα όπως τον χαρακτήρισε ο Τάκης Πολυγένης, δίκαιος με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον αθλητή του , με προσήλωση αλλά και χιούμορ στην καθημερινότητα του.

 

Ένα; Καθαρός άνθρωπος που προσέφερε τα μέγιστα στον Δαναό που μέχρι και πριν λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή οι άνθρωποι του συλλόγου τον συμβουλεύονταν…

 

Έτσι λοιπόν κάθε χρόνο η ομάδας μας ως ελάχιστο φόρο τιμής θα διοργανώνει ένα τουρνουά στην μνήμη του Γιάννη Τίκου με την συμμετοχή των ομάδων μας αντρικής αλλά και ακαδημιών με την ονομασία τουρνουά Γιάννης Τίκος για να μην ξεχαστεί ποτέ ο Γιάννης μας…

Related posts

Στηρίζει τον τοπικό αθλητισμό ο Μάνθος Δερμιτζάκης

Για δεύτερη σερί χρονιά γυμναστής στο Δαναό ο Τζιάννης

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ