Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου γενικός αρχηγός στον AOT Futsal

Σε έναν ιδιαίτερα έμπειρο άνθρωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου ανατέθηκε το νευραλγικό πόστο στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα Futsal.

Ο λόγος για το Χρυσόστομο Ευσταθίου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των “κυανέρυθρων”, αναλαμβάνοντας καθήκοντα, αλλά από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι πιο ενεργός στο ρόλο του, ειδικά εάν η ομάδα ανέλθει στην Α’ εθνική, οπότε θα χρειάζεται ένα ικανό στέλεχος για το συγκεκριμένο πόστο.

Η διαδρομή του Χρυσόστομου Ευσταθίου στο χώρο είναι μακρά, καθώς πέρα από ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια, έχει εργαστεί ως προπονητής σε ομάδες ενώ τα τελευταία χρόνια είναι τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΤ.

Related posts

To φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το μεγάλο ντέρμπι Διγενής Νεοχωρίου-Πορταϊκός

Κοινή ανακοίνωση των εκπροσώπων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: όχι στην άνιση μισθολογική μεταχείριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ: ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΑΘΗΝΑ», ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ COLUMBIA SCHOOL