Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου δυνατό χαρτί για το Συνδυασμό “Επιχειρούμε μαζί” στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου, ένας γνωστός και καταξιωμένος επιχειρηματίας της πόλης κατέρχεται υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη για το Επιμελητήριο Τρικάλων, με το Συνδυασμό “Επιχειρούμε μαζί” επικεφαλής του οποίου είναι ο Ντίνος Παπαευθυμίου.

Ο κ. Ευσταθίου είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος Oxygen Plus βοηθώντας καθημερινά μέσα από τη δουλειά του πολύ κόσμος.

Παράλληλα, γνωστή είναι και η προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό, στηρίζοντας κατά καιρούς αρκετές ομάδες, όπως η ΑΕΤ, ο ΑΟ Σαραγίων, αλλά και η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.

Γενικώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με όρεξη για προσφορά στο χώρο του επιχειρείν και ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα, προκειμένου μέσα από το Επιμελητήριο να βοηθήσει τους συναδέλφους του, προβάλλοντας σωστά τα αιτήματά τους.

Παράλληλα ο Χρυσόστομος Ευσταθίου είναι ένας άνθρωπος αντισυστημικός, που στηρίζεται και θα στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, ζητώντας την ψήφο των Τρικαλινών επιχειρηματιών.

Και από την πλευρά του ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ντίνος Παπαευθυμίου έχει δίπλα του ένα ακόμη βαρύ χαρτί ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο