Ξεκίνησε η μαζική έλευση επισκεπτών στα Τρίκαλα λόγω του Μύλου των Ξωτικών και ανάμεσά τους έρχονται αρκετοί επώνυμοι.
‘Ενας από αυτούς, ο γνωστός αθλητικογράφος Χρήστος Καούρης των καναλιών Novasports, που έχει ταυτίσει το όνομά τους με τις μεταδόσεις αγώνων Εuroleague, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα παλιά Μανάβικα και δείπνησε με την παρέα του στο γνωστό ταβερνείο τα “Μεζεδοκαμώματα”.
Απόλαυσε την άριστη φιλοξενία του μαγαζιού, ενώ σε πολύ χαλαρό κλίμα είχε την ευκαιρία να συζητήσει και λίγο αθλητικά με το “Μουφ”, ο οποίος τον ενημέρωσε πλήρως για τα τοπικά αθλητικά δρώμενα.
Και αυτές τις γιορτές στα Μεζεδοκαμώματα αναμένεται κοσμοσυρροή από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, ενώ παράλληλα θα έχουμε και “παρέλαση” επωνύμων.