Ο Αυγενάκης τα έβαλε και με τους οπαδούς της ΑΕΚ που πανηγύρισαν την κούπα στη Χαλκίδα

Σπουδαία βραδιά ήταν αυτή της Κυριακής (30/5) για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ με την κατάκτηση του ΕHF European Cup, ωστόσο τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και το υγειονομικό πρωτόκολλο πήγαν… περίπατο με τις γεμάτες από οπαδούς της Ένωσης εξέδρες στο κλειστό της Χαλκίδας.

Υπήρξε, λοιπόν, αντίδραση από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που με ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για εικόνες που δεν είναι αποδεκτές κι επισύρουν συνέπειες.

«Η ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής & ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα, δεν περιποιεί τιμή στη διοργανώτρια ΑΕΚ & στον έχοντα την ευθύνη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ για τη λήψη & εφαρμογή των μέτρων.

Τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές & επισύρουν συνέπειες», ανέφερε σχετικά ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ.

A-sports.gr

Related posts

Πρωτιά και στην Αθήνα για τον τρικαλινό bodybuilder Κωνσταντίνο Μήτσα του ARENA GYM!(PICS)

Ο Φώτης Γεωργόπουλος προωθεί επιτυχώς το άθλημα του Kick Boxing στα Τρίκαλα

Eπίσημος διαιτητής στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μuay Thai o προπονητής του ΑΣ ΣΑΜΟΥΡΑΪ Δημήτρης Λιούλιος(PICS)