O αρχηγός Αλέξανδρος Δουβλαντώνης για τέταρτη χρονιά στους Δαναούς

Με τους Δαναούς θα συνεχίσει για τέταρτη αγωνιστική περίοδο ο πλέι μέικερ και αρχηγός Αλέξανδρος Δουβλαντώνης στο νέο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ για την περίοδο 2023-24.

Με την εμπειρία του θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό την ιστορική ομάδα της πόλης μας να εκπληρώσει τους στόχους της. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Δαναό Τρικάλων. Του ευχόμαστε υγεία και να έχει μια ευχάριστη μπασκετική σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά με υγεία. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα και καλώ τα νέα παιδιά να έρθουν στην ακαδημία για να διδαχθούν το μπάσκετ. Ευχαριστώ και τον κ. Σδράκα που με το όραμά του για τη νέα σεζόν μου έδωσε κίνητρο να συνεχίσω στην ομάδα.”

Related posts

Αποφασισμένοι και οι δύο για την επίτευξη του υψηλού στόχου στον ΑΟ Βαλτινού

ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE Ο “ΤΕΛΙΚΟΣ” ΠΡΩΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ14 ΤΗΣ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Καρέ μεταγραφών που ενισχύουν ιδιαίτερα το ρόστερ του Ηρακλή Ζάρκου