Ο Αποστόλης Γουτσιος νέος τεχνικός του Δικέφαλου Πυργετού

Νέο προπονητή έχει από σήμερα το σωματείο του Δικέφαλου Πυργετού, στη θέση του Κώστα Γουργούλια, ο οποίος αποχώρησε έπειτα από 6 χρόνια.

Ο νέος προπονητής δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη Γούτσιο, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του μία πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες του νομού, μεταξύ των οποίων ο ΑΟ Τρίκαλα, η Φήκη και ο Διγενής Νεοχωρίου.

Μέχρι πέρυσι ο Γούτσιος ήταν ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου ενώ από τη νέα αγωνιστική σεζόν τα καθήκοντά του θα είναι τελείως διαφορετικά και αναβαθμισμένα, καθώς θα λάβει το βάπτισμα του πυρός ως προπονητής και λόγω της μεγάλης εμπειρίας στο χώρο μπορεί να τα καταφέρει.

Το ΔΣ του Δικέφαλου Πυργετού εύχεται στο νέο τεχνικό Αποστόλη Γούτσιο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και η στήριξη όλων είναι δεδομένη προς το πρόσωπό του.

Related posts

Ακαδημία Α.Ο Πυργετού: Σε εξέλιξη οι εγγραφές και έναρξη την 1η Σεπτεμβρίου

«Κλείνουν» οι θέσεις για τη μεγάλη βραδιά του Ηρακλή Ζάρκου – Πυρετός κρατήσεων πέντε ημέρες πριν!

Μάκης Ζαβλανός: Η επιστροφή στον Α.Ο Γοργογυρίου-Στις 2/9 η έναρξη προετοιμασίας του Κόζιακα