Ο ΑΟ Πηγής νίκησε τον Οικουμένιο και γιόρτασε με Barbeque το κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς(ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο ΑΟ Πηγής είναι γεγονός ότι στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο, καταφέρνοντας σε κάποια ματς να κοιτάξει στα μάτια και αντιπάλους υψηλότερης δυναμικότητας.

‘Εχοντας ένα δυνατό διοικητικό σχήμα, με επικεφαλής τον επί εννιά έτη Πρόεδρο Νίκο Λαζαρίνα, πλαισιωμένο από τον αεικίνητο πρόεδρο της κοινότητας Πηγής και γενικός αρχηγός της ομάδας Χρήστο Μαυρογιάννη, αλλά και ανθρώπους όπως τους Τσίγγα, Αχιλλέα Παντζάγια , ήταν δεδομένο οτι θα έρθει η επιτυχια και η εύκολη παραμονή που είχε τεθεί εξ’ αρχής ως στόχος.

Αναμφίβολα μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία αυτή ανήκει στον προπονητή Χρήστο Κονοσπύρη, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, αλλά και φυσικά στους παίκτες, ως επί το πλείστον καταγόμενους από το χωριό της Πηγής, που υπερέβαλλαν εαυτούς σε κάποιες περιπτώσεις να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο σημερινό, τελευταίο ματς της χρονιάς ο ΑΟ Πηγής επικράτησε με 3-0 του Αγίου Οικουμενίου, ο οποίος από την πλευρά του στα τελευταία ματς χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον παίκτες της Κ16, καθώς ο Πάνος Πέτσας θέλει τα παιδιά αυτά να ψηθούν και να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Τσίγγας, με τον Καλέτση να κάνει το 2-0 και τον Κ. Ξαγαρά να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Οι δυο ομάδες χάρηκαν το παιχνίδι και στο φινάλε μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε παίκτες τεχνική ηγεσίά και φιλάθλους του ΑΟ Πηγής, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει Barbeque, προκειμένου να γιορτάσει έτσι το κλεισιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δεκάδες σουβλάκια και λουκάνικα, μπύρες και αναψυκτικά σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική σεζόν, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρει τον ΑΟ Πηγης με την ίδια επιτυχημένη συνταγή. Δηλαδή τα ίδια προσωπα σε διοικητικο επίπεδο, τον ίδιο προπονητη, καθώς οι συζητήσεις για ανανέωση με το Χρήστο Κονοσπύρη βρίσκονται σε πολύ καλή φάση και την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών να φοράνε εκ νέου τη φανέλα του ΑΟΠ.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το ματς της Πηγης με τον Οικουμένιο, αλλά και τη γιορτή που ακολούθησε.

Related posts

Φτιάχνει Dream team για τη Β’ ΕΠΣΤ ο AO Βαλτινού, με δύο ακόμη ηχηρές μεταγραφές

Ευχαριστήριο της ΑΕΤ στο χορηγό φανέλας Σάκη Μπέκα

Mε ωραία μπάλα ο Τηλυκράτης νίκησε τον Ατρόμητο Παλαμά(VIDEO)