Ο 58χρονος πρόεδρος της Ανθούπολης Χρήστος Πρίφτης φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του και έβαλε τέσσερα γκολ σε φιλική αναμέτρηση!!!

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης διοργανώνουν για 21η χρονιά το τουρνουά ποδοσφαίρου «Δ.Κουκουλίτσιος-Δ.Μουσιάρης» (το οποίο είχε διακοπεί το 2014). Στη φετινή διοργάνωση έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών, καθώς θα αγωνιστούν 24 ομάδες (έξι Όμιλοι) και θα διεξαχθούν 43 αναμετρήσεις.

Το τουρνουά διοργανώνεται στη μνήμη του 19χρονου Δημήτρη Κουκουλίτσιου και του 20χρονου Δημήτρη Μουσιάρη, νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ -και διεθνών στην Εθνική Ελπίδων- που έχασαν τη ζωή τους στις 6 Σεπτεμβρίου 1979, σε τροχαίο δυστύχημα, μεταβαίνοντας στην Αθήνα.

Μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στο εν λόγω τουρνουά και η Ανθούπολη, αποτελούμενη από πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Πρίφτη, ο οποίος φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του, δείχνοντας ότι και στα 58 του χρόνια το κατέχει καλά το τόπι.

Μάλιστα, στη χθεσινή αναμέτρηση της Ανθούπολης με την Αμυγδαλή, ο κ. Πρίφτης σκόραρε τα 4 από τα 7 τέρματα της ομάδας του, βάζοντας κατά κάποιο τρόπο τα γυαλιά στους νεότερους ποδοσφαιριστές και δείχνοντας ότι πέρα απ’ το να διοικεί καλά το σωματείο της Λάρισας, θα μπορούσε ίσως να πάρει ακόμη και τώρα χρόνο συμμετοχής και στην πρώτη ομάδα που ετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η μπάλα δεν ξεχνιέται όσα χρόνια και αν περάσουν…

*Στην επάνω φώτο ο Χρήστος Πρίφτης δεύτερος από δεξιά στη φώτο των αρχηγών με τους διαιτητές του ματς.

Related posts

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα