Ντέρμπι ΑΟΤ-Αναγέννηση Λαμίας με δωρεάν είσοδο

Την Αναγέννηση Λαμίας αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 . Ο αγώνας ξεκινά στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μας στην Κατσιμήδου.
Ο προπονητής Ηλίας Παπαδημητρίου και οι παίκτες προετοιμάστηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν και στην 3η αγωνιστική να κερδίσουν και να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με επιτυχία.
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΟ Τρίκαλα, προσκαλεί τους Τρικαλινούς φιλάθλους να βρεθούν στο κλειστό και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών.
Για άλλη μια φορά, αποφασίστηκε η δωρεάν είσοδος.
Οι άνθρωποι του ΑΟ Τρίκαλα αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες και οικονομικές αλλά και λόγω της πανδημίας, προσπαθεί από την μεριά της να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο χωρίς επιβαρύνσεις , για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μπάσκετ του ΑΟΤ, η οποία δίνει τις μάχες της για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία.

Θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα και απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός του κλειστού για τους φιλάθλους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΑΟ Τρίκαλα στις δύο πρώτες αγωνιστικές νίκησε εντός την ΑΕ Καναλακίου “Αχέρων” με 63-49 και εκτός έδρας τον ΓΣ Αμπελώνα 1986 με 66-60.
Η ομάδα της Αναγέννησης Λαμίας την 1η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΓΣ Αμπελώνα 1986 με 61-48 και την 2η αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την ΓΕ Αγρινίου με 78-71 στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με 68-68.

Related posts

Πανέτοιμος για το Ευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Αποστόλης Σταμούλης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ TRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Πρατήριο υγρών καυσίμων στα Τρίκαλα ζητά άτομο για εργασία