Ντεμπούτο με τα “κυανέρυθρα” για τον Τρικαλινό Ευθύμιο Ζησόπουλο

Λίγες μέρες μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα Νέων, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο Τρίκαλα είχε σήμερα μία ακόμη σημαντική ποδοσφαιρική στιγμή, καθώς ντεμπουτάρισε με τα χρώματα της ομάδας του, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε αλλαγή στην επανάληψη και είναι γεγονός ότι προσπάθησε αρκετά, άσχετα αν η ροή του εν λόγω παιχνιδιού δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα.

Είναι σημαντικό πάντως ότι ο Χαραλαμπίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ένα νεαρό Τρικαλινό παιδί και είναι στο χέρι του να αρπάξει και άλλες ευκαιρίες που θα του δοθούν μελλοντικά, ώστε να μπορέσει να καθιερωθεί.

Related posts

Από τη θάλασσα… κατευθείαν στο τραπέζι σας – Δευτέρα με φρέσκα ψάρια και δωρεάν καθάρισμα στον Κλάντζο

To φωτογραφικό λεύκωμα του Τrikalascore από τις απονομές του Σούπερ Καπ Θύελλα Μεγαλοχωρίου-Κρύα Βρύση

Στον τελικό για πρώτη φορά η Κ14 της ΑΕΚ Σαραγίων!(PICS)