Νταμπλούχος η Δήμητρα/Απόλλων!Πήρε και το Κ14 μετά από συναρπαστικό τελικό με τον ΑΟ Τρίκαλα(PICS)

Στο γήπεδο της Φήκης, διεξήχθη ο φετινός τελικός του πρωταθλήματος Κ14, ανάμεσα στις ομάδες του ΑΟ Τρίκαλα και της Δήμητρας οι οποίες δικαίως ήταν οι οι φιναλίστ της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Δήμητρας ήταν η νικήτρια με σκορ 1-0 και η οποία στέφθηκε και πρωταθλήτρια για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Oι Απολλωνιστές κατέκτησαν έτσι το νταμπλ, καθώς πριν μερικές εβδομάδες αναδείχτηκαν και πρωταθλητές Κ16, επικρατώντας ξανά στον τελικό επί του ΑΟ Τρίκαλα.
Ήταν ένας ωραίος και αμφίρροπος αγώνας ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης με πολλά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.
Το γκολ που έκρινε τον τελικό σημειώθηκε στο 44΄. Ο Σκόνδρας έκανε σέντρα από τη δεξιά πλευρά, ο Γιαννίκης πλάσαρε, ο Καβράκος αρχικά απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας αυτή χτύπησε στο σώμα του Γιαννίκη και κατέληξε στα δίχτυα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο σε φάσεις, με την Δήμητρα να μπαίνει πιο δυνατά και να χάνει 3-4 καλές ευκαιρίες τις οποίες έβγαλε ο Καβράκος.
Ισορρόπησαν οι του ΑΟΤ μετά το 15΄-20΄ και είχαν και αυτοί μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ελέζι να ανοίξουν το σκορ αλλά και κάποια σουτ που δεν βρήκαν στόχο.
Η επανάληψη πιο μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα παιχνιδιού και τελικά έμεινε αυτό το 1-0 σε έναν τελικό που όπως προείπαμε άρεσε και ήταν ανταγωνιστικός.
Κ14 Δήμητρα Απόλλων (Γκαραγκάνης-Γιαγιάκος):Καπέλας, Κατσιώπης, Ζιώγας, Κανάτας, Κωτούλας, Τσιούλης, Μπουτσιώλης, Παπαδημητρίου, Δεληλίγκας, Γιαννίκης, Σκόνδρας.
Αναπληρωματικοί οι Γεροκώστας, Γκαγκαμάνος, Τουρτούνης, Καπλάνης, Τζέλης, Τόγιας, Γεωργολόπουλος.
Κ14 ΑΟ Τρίκαλα (Σαρακατσάνος-Τζιώρα): καβράκος, Ριζογιάννης, Παπαντάλιας, Παπαευθυμίου, Σωτηρόπουλος, Παπακώστας, Κυρίτσης, Μπέου, Τσιούνης, Ελέζι, Ανδριάς.
Αναπληρωματικοί οι Χαρίσης, Ταμπραντζής, Μπαλάφας, Χύμας, Λιάνος, Κόττας, Παναγιωτόπουλος, Κωτούλας, Τζάνης, Κόττας, Αποστολάκης, Λιακατής, Αντωνιάδης
Διαιτητές ήταν οι Στ. Δερμάνης, Ι. Ράτζας, Απ. Μουτσιάκας

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Κ14:

 

Related posts

Παπαευθυμίου, Γρίβας μπαίνουν στη διοίκηση των Αμπελακίων και αναλαμβάνουν νευραλγικά πόστα

Mετάθεση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ‘Ακη Αναστασίου στην επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα