Νέος τεχνικός και αποχαιρετιστήριο τραπέζι στην μπασκετική ΑΕΤ


Το βράδυ της Τριτης(24-5-2022) οι αθλητές και μέλη της διοίκησης της AET BC γευματισαν σε ευχάριστο κλίμα στο “Λαδοφαναρο”. Άπαντες απόλαυσαν το γεύμα και χαλάρωσαν.

Τελείωσε μια δύσκολη χρονια για την οικογένεια της ΑΕΤ μετά τον αιφνίδιο θάνατο του προπονητή μας και ιδιοκτήτη της ομάδας μας Χρήστου Γκοτα. Όμως συνεχίζουμε (γιατί έτσι πιστεύουμε θα ήθελε και ο Chris Gotas ) με το κεφάλι ψηλά. Σε αυτό το τραπέζι καλοσωρίσαμε στην οικογένεια της ΑΕΤ BC και τον νέο προπονητή του ανδρικού τμήματος Kostas Eyaggelakopoylos   του οποίου ευχόμαστε δύναμη και καλή αρχή.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό μας αυτή τη μπασκετική χρόνια που πέρασε (Δ. Σ., χορηγούς, παίκτες, μέλη της ομάδας μας και φίλους).

Related posts

Παίκτη από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ απέκτησε ο ΑΟ Τρίκαλα

Εγγύηση η παρουσία του Χρυσόστομου Ευσταθίου στο νέο Δ.Σ του ΑΟ Τρίκαλα 2011

Γ. Ράπτης: “Να βοηθήσουμε διοικητικά και οργανωτικά στη λειτουργία του ΑΟ Τρίκαλα2011, στόχος η παραμονή και το ωραίο ποδόσφαιρο”