Νέο σενάριο για σύμπλευση Μαντζανά-Καγιούλη

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα νέο σενάριο για την επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα, το οποίο αναφέρει ότι Παναγιώτης Μαντζανάς και Νίκος Καγιούλης επικοινώνησαν μεταξύ τους και συμφώνησαν σε πρώτη φάση να συμπορευτούν μαζί, αναλαμβάνοντας αύριο τον ΑΟ Τρίκαλα.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος που ο Παναγιώτης Μαντζανάς απουσίασε χθες από τη συνέλευση είχε να κάνει με το ότι βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με ανθρώπους του Καγιούλη και να φανεί αν μπορεί να επιτευχθεί η μεταξύ τους συμπόρευση.

Εάν προχωρήσει τελικά αυτή η συνεργασία θα διαφανεί έως αύριο, καθώς θα πρέπει οι δύο άνδρες να κάνουν από κοινού κίνηση στην αυριανή συνέλευση, ειδάλλως θα περάσουμε στο άλλο σενάριο, δηλαδή θα έχουμε την εκλογή 13μελους διοίκησης στον Ερασιτέχνη που πιθανότατα θα τρέξει την ομάδα στο τοπικό και όχι στη Γ’ Εθνική.

Πάντως, όσες φορές τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Τρίκαλα έχουμε δει συνεργασίες παραγόντων στον ΑΟ Τρίκαλα, αυτές κατέληξαν σε αποτυχημένο αποτέλεσμα, καθώς σε μία ομάδα ένας πρέπει να κάνει το κουμάντο.

Εάν υπάρχουν δύο παράγοντες είναι πολύ δύσκολο να προκύψει ταύτιση απόψεων , γεγονός που γρήγορα δημιουργεί ρήγματα στις συνεργασίες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, αυτό που προέχει είναι κατ’ αρχήν η ομάδα να μείνει ζωντανή και κατά δεύτερο να μπορέσει να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο