Νέο μεταγραφικό “καρέ” για τον Κεφαλοβρυσιακό

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η μεταγραφική ενίσχυση στον Κεφαλοβρυσιακό, που μετά την έλευση του Τέο Λιούλιου στην τεχνική ηγεσία, ενισχύει πλέον συνεχώς το ρόστερ του.

Το σωματείο του Μεγάλου Κεφαλόβρυσου “ψώνισε” από τον Κεραυνό Ροπωτού, καθώς απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο λόγος για τον πολύπειρο Χρήστο Μπαταγιάννη και τους Μπελιμπασάκη, Τσέλιο και Νικηφόρο.

Τέσσερις παίκτες που θα δώσουν σίγουρα ποιότητα στην ομάδα, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κάνει μερικές ακόμη προσθήκες ενώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, δεδομένα θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική.

Related posts

Ευαγγέλου: “Το πρωτάθλημα αφιερωμένο στην οικογένεια και τους κουμπάρους μου, δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα”(VIDEO)

ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ-ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΤ

Zιώγκος: “Πιστέψαμε στον τίτλο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε, θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο(PICS)