Nέο διπλό “χτύπημα” στον ΑΟ Πρίνους με Λινάρδο, Αντωνάκο

Στον ΑΟ Πρίνους η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται, καθώς πρόθεση της διοίκησης του σωματείου αποτελεί φέτος μίας ομάδας που θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική σε σχέση με την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΑΟΠ απέκτησε άλλους δύο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δυναμώνει σε άμυνα και επίθεση.

Η πρώτη προσθήκη αφορά τον Ερμόλαο Λινάρδο, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό εξτρέμ, που προέρχεται από τον Αχιλλέα Μπάρας, αφήνοντας στην εκεί παρουσία του αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Κεραυνό Πετρούπολης σε ηλικία 9 ετών και στα 12 πήγε στην ΠΑΕ Απόλλων μέχρι και την Κ15, όπου συνέχισε στον Ατρόμητο και στα 18 του έπαιξε Α’ τοπικό με την Ανθούπολη για ενάμιση χρόνο. Πέρασε από τα Τρίκαλα, ήρθε στο Διγενή Νεοχωρίου για μισή σεζόν , μετά είχε μία διακοπή και στα μέσα της επόμενης χρονιάς εντάχθηκε στον Αχιλλέα Μπάρας.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον Ανδρέα Αντωνάκο, που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ψυχικού συνεχίζοντας στην ακαδημία του Panathinaikos Schools και στο τέλος στις ακαδημίες του Αστέρα Ζωγράφου, όπου έκανε τις πρώτες εμφανίσεις στο Α’ τοπικό Αθήνας.

Στα Τρικαλα αγωνίστηκε στα Σαράγια για ένα εξάμηνο και στον Αχιλλέα Μπάρας στη συνέχεια.

 

Related posts

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Τα παιδιά, η πάλη και ……. ο ΑΠΣ Τρίκαλα !!!

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου