Νέα συντριβή στην Αριδαία

Το αγωνιστικό μαρτύριο συνεχίζεται για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος υπέστη νέα βαριά ήττα, αυτή τη φορά στην Αριδαία, απέναντι στον Αλμωπό.

Οι κυανέρυθροι που εχουν χάσει πλέον κάθε ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία , με ένα περιορισμένο ρόστερ και τους παίκτες πλέον να μην κατέρχονται ούτε στις προπονήσεις, δε θα μπορούσαν να προσδοκούν κάτι παραπάνω από το βαρύ 3-0, που ήρθε μάλλον φυσιολογικά.

Και αυτό που περιμένουν άπαντες είναι να ολοκληρωθεί αυτή η τραγική χρονιά και η ομάδα να βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Αλμωπός Αριδαίας υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε τα Τρίκαλα με 3-0, με αποτέλεσμα να ανέβει στους 38 πόντους (6η θέση), ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 21 πόντους (17η θέση).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το γκολ του Ρόβα στο 5′ λεπτό. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν στο 2-0 για την ομάδα από την Αριδαία, αφού ο Ζάχαρος πέτυχε τέρμα στο 36′ λεπτό.

Ο Αλμωπός Αριδαίας κατάφερε να συντηρήσει το προβάδισμα του στο δεύτερο ημίχρονο και να κλείσει κάποιους αμυντικούς διαδρόμους, με τον Ρίβας στο 90′ λεπτό, να κάνει το 3-0, το οποίο ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κολλαράς, Ζαχαρός, Κέρθι, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Ιωαννίδης, Μανίσογλου, Μυλόπουλος, Νιάρος Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Related posts

O Bαγγέλης Γρατσάνης Παρατηρητής στον αυριανό τελικό της Superleague U15 Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Σε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καρδίτσα ο Θανάσης Λιούτας Μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση

‘Αλλη μία σημαντική επιτυχία για τους Πραιτοριανούς Τρικάλων και τον Τρικαλινό αθλητισμό