Μπορεί να χτυπήσει κάθε παίκτη λόγω αδειοδότησης

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες της SL2 δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να αδειοδοτηθούν και πιθανώς δε θα συμβεί αυτό ούτε στη συνέχεια, ο Α.Ο Τρίκαλα μπορεί να καυχιέται ότι έχει το έχει πετύχει και μάλιστα με ευκολία.

Το γεγονός αυτό δίνει στους κυανέρυθρους τη δυνατότητα να μπορούν να χτυπούν μεταγραφικά παίκτες κάθε ηλικίας δίχως περιορισμούς, τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα μπορούν να παίρνουν παίκτες με συγκεκριμένα ηλικιακά όρια.

Αν μη τι άλλο για τον ΑΟΤ στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχει ένα σημαντικό αβαντάζ έναντι των υπολοίπων κάτι που οφείλεται στις στοχευμένες κινήσεις της διοίκησης που έφεραν την πολυπόθητη αδειοδότηση

Related posts

Σακκάς: “Ως Δήμος έχουμε στείλει εμπεριστατωμένη μελέτη για το γήπεδο, δυστυχώς δε βάζουμε εμείς τα χρήματα”

Η Λυγαριά στο επίκεντρο για το μεγάλο χορό του Απόλλωνα, την άλλη Παρασκευή

ΑΟ Σαραγίων: Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες η επόμενη ημέρα