Μονόδρομος το «διπλό» στην Καρδίτσα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Μαΐου για το ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών των ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική τα Μετέωρα θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Αστέρα Καρδίτσας για την 3η αγωνιστική, σε ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.
Πρόκειται για ένα κομβικότατο και καθοριστικό παιχνίδι για τους Καλαμπακιώτες, οι οποίοι μόνο με νίκη μένουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου.
Τα Μετέωρα έχουν τις δυνατότητες με μία θετική εμφάνιση να πάρουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα, απεναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ που φτιάχτηκε προκειμένου να ανέβει φέτος στη Γ’ Εθνική, ωστόσο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ μετράει ισάριθμες ήττες και είναι στην τελευταία θέση.
Με νίκη τα Μετέωρα διατηρούν ακέραιες τις πιθανότητες που έχουν για άνοδο, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ουσιαστικά τίθενται εκτός μάχης ανόδου.

Το προφίλ του Αστέρα Καρδίτσας

Ο Αστέρας Καρδίτσας αναδείχθηκε για δεύτερη σερί σεζόν πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας. Σε 30 αγώνες για την Α’ ΕΠΣ Καρδίτσας συγκέντρωσε 85 βαθμούς, ενώ πίσω του ήταν ο Ατρόμητος Παλαμά με 73 και το Αγναντερό με 66.
Πέτυχε 28 νίκες, είχε μία ισοπαλία και μία ήττα. Μάλιστα την ήττα την γνώρισε στο τέλος του πρωταθλήματος από τον ΑΟ Αγναντερού.
Ο Αστέρας Καρδίτσας είχε συμμετάσχει και πέρυσι στο ειδικό πρωτάθλημα προβιβασμού στην Γ’ Εθνική, αλλά δεν τα είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο την οποία από τον όμιλό του είχαν πάρει ο Μακεδονικός Φούφα, το Νεοχώρι και ο Δωτιέας Αγιάς.
Έχει ιδρυθεί το 1980 κι έχει αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική της εξής σεζόν: 1991-92, 2005-06, 2007-08, και 2008-09. Μάλιστα την σεζόν 2005-06 είχε αγωνιστεί απέναντι στα Μετέωρα και την σεζόν 2008-09 απέναντι στον Εθνικό Βράχο Καστρακίου ο οποίος είχε στον πάγκο του τον σημερινό πρόεδρο των Μετεώρων, Γιώργο Ράτζα.
Προπονητής του Αστέρα Καρδίτσας είναι ο Νίκος Καρακώστας ενώ στο ρόστερ του είναι αρκετοί έμπειροι ποδοσφαιριστές.
Μέχρι τώρα όμως στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.
Στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε 0-2 στην έδρα του από τον Εορδαϊκό. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Γεωργαντζάς, Μπακρατσάς, Μπουσδράς,Τζέκος
Κατσιγιάννης (80′ Μπάλας), Κουτρομάνος, Μπιτέλης, Mετούσι (66′ Κόκκινος), Βαγγελάτος Αρχοντής, Κοντός (66′ Κοντοβάς).
Την δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα και πάλι με 2-0, εκτός έδρας όμως αυτή την φορά από τον Αστέρα Σταυρού. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Γεωργαντζάς, Κουτρομάνος, Αρχοντής, Μπούσδρας, Κατσιγιάννης, Τζέκος, Μπιτέλης, Μπάλλας, Metushi, Κόντος, Βαγγελάκος.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (17.00)
Αστέρας Καρδίτσας-Μετέωρα
Μαγνησιακός-Αστέρας Σταυρού
ΑΕ Κιλελέρ-ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 α.α.
Ρεπό Εορδαϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 5-0 6
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0 4
3 ΚΙΛΕΛΕΡ 4-0 3
4 ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 3-0 3
5 ΜΕΤΕΩΡΑ 0-4 1
6 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0-4 0
7 ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – –
-Ανεβαίνουν 3 ομάδες
-Η ΕΠΣ Γρεβενών δεν έχει εκπρόσωπο

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή