Μόνο στην Ελλάδα!!!Νέα μετάθεση της πρεμιέρας στη SL2!

Με σημερινή (22/10) απόφαση στο ΔΣ της Λίγκας, αποφασίστηκε να μετατεθεί η σέντρα της Σούπερ Λιγκ 2 για το Σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου.

Αυτό συνέβη διότι οι ομάδες δεν τα βρήκαν και πάλι με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά, καθώς η κρατική τηλεόραση εμμένει στην απόφασή της να μη διαθέσει τα ανάλογα χρήματα για την εν λόγω κατηγορία.

Μάλιστα η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει μεγάλη και ερωτηματικό αποτελεί το αν τελικά θα ξεκινήσει και στις 7/11 το πρωτάθλημα, εάν πρώτα δεν προκύψει κάποια συμφωνία που να ικανοποιεί τις 12 ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλξουν στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε με τα πενιχρά έσοδα.

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες, ακόμη και σε εκείνες που βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Eπίσης βρίσκονται στην τελική ευθεία οι διαπραγματεύσεις της Λίγκας με τις στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου και εκείνες με κάποια ποσοστά να στηρίξουν τη δύσκολη προσπάθεια των ομάδων τη φετινή σεζόν και υπάρχει καλή θέληση για να συμβεί αυτό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λίγκας:

«Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 στις 7 Νοεμβρίου 2020».

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά