Μεμονωμένες αποδοκιμασίες φιλάθλων προς ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τρίκαλα και έντονες αντιδράσεις

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε στον ΑΟ Τρίκαλα, που μπορεί αγωνιστικά να τα πήγε μια χαρά κερδίζοντας με 0-2 στη Βόνιτσα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο, υπήρξε ένα περιστατικό που αμαύρωσε τη συγκεκριμένη επιτυχία.

Κατά την αντικατάσταση ποδοσφαιριστή της ομάδας, κάποιοι λιγοστοί φίλαθλοι (2-3 στον αριθμό) τον αποδοκίμασαν έντονα, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ενώ καταδικάστηκε τόσο από την ομάδα των Τρικάλων, μέσω του Στέλιου Μπέκα, όσο και της Λέσχης Θύρα 4, όπου φαίνεται ότι ανήκουν οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι.

Η δήλωση του Στέλιου Μπέκα για το συμβάν:

Ο Στέλιος Μπέκας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε με δήλωση του τα όσα έκανε σε βάρος ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ μερίδα φιλάθλων στην Βόνιτσα: «Μου έκανε κάκιστη εντύπωση η συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν θα αφήσω τίποτα και κανέναν να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας. Θα προτείνω στο ΔΣ την απομόνωση των ατόμων αυτών. Είτε να τους απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο, είτε να τους εξασφαλίσουμε μία μόνιμη θέση στο πέταλο κάτω από το ρολόι ώστε να τους βλέπουν όλοι!!!».

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Λέσχη Φίλων του ΑΟΤ :

Η Λέσχη Φίλων ΑΟ Τρίκαλα Θύρα 4 αφού συγχαίρει αρχικά την ομάδα μας για τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ήθελε να σταθεί σε ένα αρνητικό περιστατικό το οποίο αμαύρωσε το σκηνικό χαράς. Η Λέσχη μας δημιουργήθηκε με σκοπό την ανιδιοτελή στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας , την στήριξη στους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως αποτελέσματος και την παρουσία των μελών μας τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Καλούμε τα μέλη μας σε άμεση συνέλευση με σκοπό την διαγραφή όσων καταφέρθηκαν με απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά ποδοσφαιριστών μας καθώς δεν έχουν θέση σε αυτό που πρεσβεύουμε

Η θέση του Τrikalascore: Ο κάθε φίλαθλος έχει το δικαίωμα να εκφέρει άποψη στο γήπεδο για την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή, είτε αυτή είναι καλή είτε όχι. Αλλά το να καταριέσαι έναν παίκτη και μάλιστα της δικής σου ομάδας να σπάσει το πόδι του, ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την υγεία και τη σωματική του ακεραιότητα είναι κάτι που δε συνάδει με τον αθλητισμό και μάλιστα εν έτη 2024.

Related posts

Ευχαριστήριο του Κεραυνού Ροπωτού σε Κωστάκη

Όλα για την τρούφα σε τέσσερα σεμινάρια

Ιδανική πρεμιέρα για τον ΑΟ Τρίκαλα και σούπερ διπλό στη Βόνιτσα(PICS)