Με Τρικαλινό “άρωμα” το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling-MMA(PICS)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Grappling-MMA, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας πάλης.

Το πρωτάθλημα είχε έντονο Τρικαλινό χρώμα, με “άρωμα” του ιστορικού συλλόγου της Τρίκκης, καθώς την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρός της και παλιός πρωταθλητής της Ελληνορωμαικής πάλης , συντοπίτης μας, Κωνσταντίνος Φάλιας, πλαισιωμένος από το Γενικό Γραμματέα Γιώργο Λαβασίδη και τον  παλιό Ολυμπιονίκη και πρώην Πρόεδρο της ΕΛΟΠ Κώστα Θάνο, καθώς και το γνωστό προπονητή της Τρίκκης και ακούραστο εργάστη του αθλήματος Σπύρο Αβράμη.

Μάλιστα, στο αγωνιστικό σκέλος είχαμε και μία σημαντική επιτυχία για τα Τρικαλινά χρώματα καθώς ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Τσιάνας κατέκτησε την τρίτη θέση στο Grappling, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Τρικαλινός πυροσβέστης Γρηγόρης Χαρισιάδης, ο οποίος σταμάτησε λίγο πριν την πρόκριση για τα μετάλλια λόγω τραυματισμού.

 

 

Related posts

MEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΓΑΡΙΑΣ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE Ο Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ

Εν ενεργεία υποστηρικτές της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας” στο πλευρό του Αντώνη Γραββάνη

Bράχος Καστρακίου: Ανακοίνωση με συγχαρητήρια στην ομάδα και σφοδρά παράπονα για το βοηθό διαιτητή