Με το “αριστερό” στο πρωτάθλημα η Φήκη, βαριά ήττα στα Μέγαρα(VIDEO)

Mε το αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΠΟ Φήκης. Η ομάδα του Νίκου Μανούρα ηττήθηκε με 3-0 στα Μέγαρα από τον Βύζαντα, σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον την αδικεί για την εικόνα που έδειξε συνολικά στο χορτάρι.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μουντόπουλος που άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 40΄. Ο Καραγιάννης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκαντιά, με τον Μπουντόπουλο να είναι ψύχραιμος και να κερδίζει τον Ντάσκα για το 1-0 σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 με καταπληκτικό σουτ στο 65′ , ενώ ο Στρατιδάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 85′ εκμεταλλευόμενος μία ασυνεννοησία της άμυνας της Φήκης με τον Ντάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κόκκινοι στάθηκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαν τις στιγμές τους για κάποιο γκολ, δείχνοντας μαχητικό πνεύμα που σίγουρα θα τους φανεί χρήσιμο στη συνέχεια του πρωταθκήματος.

Βύζας Μεγάρων: Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Μύρκος, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Κωνσταντίνου, Στρατιδάκης, Μπουντόπουλος, Μανωλιάς, Φλέγκας, Φυσαράκης

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Ζήσης, Σκόνδρας Γ., Γεωργάλης, Γκαντιας, Ιωάννου, Σιαμαντάς, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης Α., Σκόνδρας Ν.

Regista.gr

Μοίρασε το άρθρο

Related posts

Ξεκλειδώνοντας την ψηφιακή επιτυχία Η δύναμη του Guest Posting με το MakesSEOWeb.com

Έχασε τη μητέρα του ο Βασίλης Κρομμύδας, συλλυπητήρια από τον ΑΟΤ ΒC

Mε Παπαστεργίου οι απονομές στον ΑΟΤ BC, αίσθημα δικαίωσης για Αναστασίου