Mε την ίδια “συνταγή” και ίδιους στόχους ξεκίνησε φέτος ο Π.Ο Φήκης(PICS)

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η καλοκαιρινή προετοιμασία του Π.Ο Φήκης που θα συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

‘Επειτα από την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν οι διοικούντες έπραξαν το αυτονόητο, διατηρώντας κατ’ αρχήν το ίδιο τεχνικό δίδυμο, τους Τάκη Ρούσσα, Νίκο Μανούρα και το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Παράλληλα έγιναν ορισμένες προσθήκες στην ομάδας, όπως οι πολύπειροι Πολυζόπουλος, Γεωργάκης που ήρθαν από τα Μετέωρα, για τους οποίους δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά και κάποια νεαρά παιδιά με ταλέντο, όπως οι Κοντογεώργος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Τάμπος, Καμέας και Τσιάμης.

Επέστρεψε στην ομάδα ο στρατευμένος Χρήστος Κατσαντώνης, ο οποίος προσθέτει μία αξιόπιστη επιλογή στη φαρέτρα των προπονητών.

‘Οσον αφορά το στόχο της ομάδες δεν αλλάζει ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και αν είναι εφικτό αυτή να έρθει εύκολα.

Από κει και πέρα είναι πιθανό να γίνουν 1-2 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.

Επίσης, σύντομα θα έχουμε και το πρώτο φιλικό του ΠΟΦ που θα είναι στις 19 Αυγούστου εντός έδρας με το Φαλανιακό ομάδα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας και θα ακολουθήσουν άλλες δύο αναμετρήσεις με Οικονόμο Τσαριτσάνης και Μακρυχώρι.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Φήκης θα μπει φέτος νωρίς στα βάσανα, καθώς στις 29 Αυγούστου θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή προπόνηση του ΠΟ Φήκης όπου βρέθηκε το Trikalascore:

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις