Με τη στήριξη του Arena Gym έτοιμος για ακόμη μία διάκριση ο Σάκης Καραμάνος

Λίγες ώρες έμειναν για τη συμμετοχή του Τρικαλινού Body Builder Σάκη Καραμάνου στο 5ο Hercules διαγωνισμό-muscle show, όπου οι στόχοι είναι για μία ακόμη φορά αρκετά υψηλοί.

Ο Σάκης Καραμάνος, έχει προετοιμαστεί όλο αυτο το διάστημα άρτια για το συγκεκριμένο αγώνα Πανελληνίου επιπέδου και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα φέρει μία ακόμη διάκριση για τα Τρικαλινά χρώματα.

Αρωγός στην προσπάθεια του Σάκη, για μία ακόμη φορά ήταν το Arena Gym και οι αφοί Χαντούμη, οι οποιοι βρίσκονταν συνεχώς κατά πάνω του ολο αυτό το διάστημα, προσφέροντάς του την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη λόγω της μεγάλης εμπειρίας τους στο χώρο και παράλληλα αναλαμβάνοντας τον προγραμματισμό του Tρικαλινού Body Builder όσον αφορά την εκγύμναση, αλλά και το κομμάτι της διατροφής.

Για το λόγο αυτό, ο Σάκης Καραμάνος έχει χαρακτηρίσει, όχι άδικα το Arena Gym ως το δεύτερο σπίτι του και φυσικά αν με το καλό έρθει η πολυπόθητη διάκριση θα οφείλεται σε ένα βαθμό και στο συγκεκριμένο γυμναστήριο.

Οι αφοί Δημήτρης και Σεραφείμ Χαντούμης από την πλευρά τους παρακολουθούν εδώ και χρόνια τις προσπάθειες του Σάκη και η εκ νέου επιτυχία του, αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα και για τους ίδιους.

Related posts

ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ: Μαθαίνουμε, Διασκεδάζουμε, Δημιουργούμε

Αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες στο Πανευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Φρέντι Ντερμούσι

Ο Σωτήρης Πέτσας πρώτος σε ορισμούς στη Γ’ Εθνική και πάει στο Final4 της Σούπερλιγκ Νέων!