Mε Παπαρίζου στο Balcone o Δ. Καμπλιώνης

Το γνωστό cafe restaurant Balcone Del Lago , που βρίσκεται στη λίμνη Γκιτζή, αυτό το διάστημα αποτελεί πόλο έλξης για πολύ κόσμο.

Σήμερα, μάλιστα το μαγαζί υποδέχτηκε και μία υψηλή προσκεκλημένη, τη γνωστή ερμηνεύτρια ‘Ελενα Παπαρίζου, η οποία κατάγεται από την περιοχή μας και είχε τη δυνατότητα με την παρέα της να διασκεδάσει στο Balcone.

Για την άριστη φιλοξενία της ‘Ελενας Παπαρίζου, φρόντισε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Δημήτρης Καμπλιώνης, ο οποίος μάλιστα φωτογραφήθηκε με τη διάσημη τραγουδίστρια, έχοντας ένα σύντομο τετ α τετ μαζί της.

Αν μη τι άλλο από τη φωτό φαίνεται ότι η Παπαρίζου πέρασε όμορφες στιγμές στο Balcone Del Lago.

Related posts

Με δύο αθλήτριες ο ‘Αθλος Καλαμπάκας στο Women’s Football Campaign

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία