Mε μεγάλη αισιοδοξία η πρώτη του ΑΟ Γοργογυρίου(PICS)

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση, ενέργεια και πνεύμα συνεργασίας, στοιχεία που αφήνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια της προετοιμασίας.
Το πρόγραμμα κύλησε ομαλά, με έμφαση τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική, ενώ η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν ενθαρρυντική.
Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ποτίστηκε ο αγωνιστικός χώρος, ώστε να διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση ενόψει των επόμενων προπονήσεων και αναμετρήσεων.
Η νέα σεζόν ξεκινά με θετικά μηνύματα και με στόχο τη συστηματική δουλειά που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία !

Related posts

Με “βουνό” Γιάννη Τσίμα στο “τιμόνι” και τη νέα σεζόν η μπασκετική ΑΕΤ

Λευκά τριαντάφυλλα από τα παιδιά της Ακαδημίας ΑΟ Βαλτινού στο πανό των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών στα Τέμπη

Μουντιαλ 2026: Δεύτερη Αγωνιστική με «Πρέπει», Ξεσπάσματα και Στοιχηματικές Ανισορροπίες