Με κεκτημένη ταχύτητα ο Διγενής, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πυργετού και πάει τελικό

Ο Διγενής Νεοχωρίου επικράτησε με 4-0 του Δικέφαλου Πυργετού στο δεύτερο σημερινό ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΤ και έκλεισε και εκείνος θέση για τον τελικό της ερχόμενης Τρίτης, όπου θα αναμετρηθεί με τη Φήκη.

Το συγκρότημα του Σπύρου Ευαγγέλου, όπως και στο μπαράζ με τα Μετέωρα, αγωνίστηκε με σοβαρότητα , απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και κατάφερε να φτάσει στο στόχο του, προσφέροντας μάλιστα και ωραίο θέαμα.

Δύο στα δύο λοιπόν για τους Ερυθρόλευκους που μέσα σε μία εβδομάδα κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ και προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Κώστα Γουργούλια αποχαιρετάει τη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι, φτάνοντας έως τα ημιτελικά του θεσμού και τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, με τη συγκομιδή να κρίνεται ως θετική.

Μάλιστα, ο Δικέφαλος έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νεαρά παιδιά από την Ακαδημία για να ψηθούν.

Στα του ματς, ο Διγενής μπήκε φουριόζος στο ματς και μόλις στο 3′ είχε δοκάρι σε πλασέ του Αυγέρη.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν κάπως το ματς, με τις δύο ομάδες να΄εχουν από μία καλή στιγμή.

Τελικά ο Παναγιωτάκης άνοιξε το σκορ για το Νεοχώρι με ένα γκολ που είχε και κάποια δόση τύχης.

Στο 32′ ο Διγενής διπλασίασε τα τέρματά του με ένα φοβερό τέρμα που προήλθε από σέντρα σουτ από πλάγια δεξιά  και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Αλεξίου,  και τρίτο με τον Αυγέρη στο 40’με το 2-0 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Διγενής έχοντας και την ψυχολογία από το υπέρ του προβάδισμα έφτασε σε τρίτο τέρμα με κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου στο 50′ με τον Αυγέρη στο 71′ να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Κουτσάγιας-Μανασής-Παπαγεωργόπουλος

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου(Σπύρος Ευαγγέλου): Παπαπούλιος, Τσιγαρίδας, Καραμούζης, Σταμέκος Μυλερός, Τσιούφης, Κακαδιάρης, Αλεξίου, Αυγέρης, Παναγιωτάκης, Παπαδόπουλος

Δικέφαλος Πυργετού(Κώστας Γουργούλιας): Σαδραζάμης, Γαιτανίδης, Παπαχρήστος, Γούτσιος, Λαμπαδάριος, Μπουλογιώργος, Αθανασίου, Δερμάνης, Αγγέλης, Ντούβλης, Στεφόπουλος

 

Related posts

Οι εβδομαδιαίες ποινές από την ΕΠΣΤ

Πρόγραμμα και διαιτησίες σε Α’ και Β’ Ερασιτεχνική

Aυτό είναι το φετινό ρόστερ του ΑΟ Γοργογυρίου