Mε επιτυχία το φιλανθρωπικό φιλικό παλαιμάχων Διγενή Νεοχωρίου-ΠΑΟΚ(PICS)

‘Eνα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, που πραγματικά αποτέλεσε γιορτή για το ποδόσφαιρο, φιλοξένησε το απόγευμα της Δευτέρας το γήπεδο “Μπάμπης Παπαχατζής” της Οιχαλίας.

Οι παλαίμαχοι του Διγενή Νεοχωρίου, υποδέχτηκαν εκείνους του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε με πολλά από τα αστέρια του παρελθόντος, ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο.

Καθοριστική για την έλευση του Δικεφάλου του Βορρά στην Οιχαλία ήταν η παρουσία του παλαιμάχου του Διγενή και γνωστού επιχειρηματία στη Σκιάθο, Κώστα Οικονόμου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι δύο ομάδες παλαιμάχων χάρηκαν το παιχνίδι, προσφέροντας ωραίο θέαμα και με το “Δικέφαλο του Βορρά” να επικρατεί τελικά με 0-4, χάρη σε χατ τρικ του Τανταλίδη, ενώ σκόραρε και ο Μακρής.

Ο Διγενής και εκείνος με όλα τα αστέρια στη σύνθεσή του είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε να σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Ο αγώνας διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο “Μπάμπης Παπαχατζής”  για να δει τους άσους του παρελθόντος.

Διαιτητές: Δερμάνης-Μουστάκας-Αβραάμ

Οι συνθέσεις

Διγενής Νεοχωρίου (Βισβίκης-Ζαφείρης): Θεοχαρούλας, Σακαρίκος, Καρράς, Κοτρώτσιος, Μιχαήλ, Αγγελάκης, Βισβίκης, Γ. Ζιώγκος, Ρίζος, Οικονόμου, Τσακνάκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Τσάντος, Γαλάνης, Δ. Ζιώγκος, Λόης, Σακελλαρίου, Γκολίτος, Λάσκος

ΠΑΟΚ (Μήτογλου): Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Κωνσταντινίδης, Νάστος, Ζαβαδίας, Χασιώτης,  Μακρής, Μαλιούφας, Καπετανόπουλος, Αλεξανδρίδης, Τανταλίδης.

‘Επαιξαν και οι: Κουκίδης, Σταθάκης

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι αποστολές των δύο ομάδων γευμάτισαν στην ταβέρνα “Σπυράνας” σε όμορφο κλίμα και απολαμβάνοντας τα νόστιμα εδέσματα του μαγαζιού, ενώ παράλληλα είχαν πολλά να θυμηθούν από τις εποχές που μεσουρανούσαν στα ελληνικά γήπεδα.

Οι παλαίμαχοι του Διγενή μέσω του Κώστα Ζαφείρη ευχαρίστησαν εκείνους του ΠΑΟΚ για την παρουσία τους στην Οιχαλία, ενώ ο κ. Αλεξανδρίδης εκ μέρους του Δικεφάλου του Βορρά ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, για τις ανάγκες της περίστασης κόπηκε και τούρτα με τα σήματα των δύο ομάδων.

Δείτε το εκτενές φωτορεπορτάζ του Trikalascore:

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή