Με εμπειρία στο χώρο και δεδομένη τεχνογνωσία

Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων και των ανακοινώσεων του Ερασιτέχνη, όσον αφορά τη σύμπραξη με τον Παναγιώτη Μαντζανά τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική..
Ο Τρικαλινής καταγωγής επιχειρηματίας, με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και την πλήρη αδιαφορία οποιουδήποτε άλλου παράγοντα να ασχοληθεί τώρα με την ομάδα, φαντάζει ως η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεχνογνωσία στο χώρο, καθώς επί σειρά ετών βρέθηκε στον προεδρικό θώκο του γειτονικού Απόλλωνα Λάρισας, φέρνοντας στη συγκεκριμένη ομάδα πρωτοφανείς επιτυχίες και φτάνοντάς τη πριν λίγα χρόνια μία ανάσα από τη Σούπερλιγκ.
Ο Παναγιώτης Μαντζανάς είναι ένας άνθρωπος, που επίσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Λίγκας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τον Αντιπρόεδρο Σταμούλη, με ότι συνεπάγεται αυτό και γενικώς είναι άρτια δικτυωμένος στο χώρο.
Αναμφίβολα, αν τελικά μπει στον ΑΟ Τρίκαλα και στηριχτεί από την πόλη και τους φορείς, ο εν λόγω παράγοντας έχει όλα τα εχέγγυα για να φέρει τον ΑΟ Τρίκαλα πολύ ψηλά.
Να σημειωθεί ακόμη, ότι ο ο Μαντζανάς εδώ και χρόνια είχε στο μυαλό του μία μέρα να ασχοληθεί με την ομάδα των Τρικάλων.
Μένει να δούμε αν υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί ή όχι…

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις